Kuva: AOP

Näkijä-tähden karu treffitarina todistaa, että vaistoihin kannattaa luottaa: 'Hänestä tuli tappaja'

16.04.2021 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Patricia Arquette kertoo nuoruuden treffeistään Twitterissä.

Muun muassa Näkijä-sarjasta tuttu näyttelijä Patricia Arquette, 53, otti osaa Twitterissä kiertävään kyselyyn ja kertoi elämänsä pelottavimmasta treffikokemuksestaan.

Julkaisussaan Arquette kertoo olleensa toisilla treffeillä ammattiskeittaajan kanssa. Yksi teko illan aikana sai hänet kuitenkin perääntymään ja vuosia myöhemmin hän sai kuulla miehen syyllistyneen henkirikokseen. 

"Ne olivat toiset treffit. Ammattiskeittaaja, todella söpö. Hän oli ystäväni ystävä. Kun sitten suutelimme, joku hänen suutelutavassaan säikäytti minut. Annoin hänelle väärän numeron. Vuosia myöhemmin hän tappoi tyttöystävänsä," Arquette kirjoittaa.

Naisen kirjoitus poiki tietenkin kasan uteliaita kysymyksiä siitä, millainen suutelutapa miehellä sitten oli, jos hän sai sillä naisen perääntymään. 

"Se tuntui todella aggressiiviselta. Hän työnsi minua kovasti taaksepäin leuallaan ja minulla oli koko ajan tunne siitä, että hän on vihainen," nainen vastasi kysymykseen.

Myöhemmin Arquette vahvisti, että kyseessä oli Mark Rogowski, joka tuomittiin mallina työskennelleen Jessica Bergensteinin, 22, murhasta ja raiskauksesta vuonna 1991. Glamour-lehden mukaan Bergenstein ei kuitenkaan ollut Rogowskin tyttöystävä, vaan itseasiassa hänen tyttöystävänsä paras ystävä. 

Arquetten tarina on kerännyt suuren määrän kommentteja. 

"Hyvä tarina siitä, että aina kannattaa luottaa vaistoihinsa."

"Huh, melkoinen tarina."

Julkaisun ja kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Näyttelijätähti sai iskun päähänsä Golden Globe -patsaasta: 'Saan kerskailla tällä loppuelämäni'

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat