Kuva: Emmi Moilanen

Niko Saarinen kommentoi kohulausettaan podcastissa: "Minusta se ei ollut edes hauska"

17.04.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Niko Saarinen muistelee Aki Linnanahde Talk Show -podcastin haastattelussa erästä lausetta, joka nousi ilmiöksi Viidakon tähtöset -ohjelmasta.

Niko Saarinen, 34, on yksi Suomen tunnetuimmista reality-kasvoista. Tällä hetkellä mies tähdittää muun muassa Selviytyjät-ohjelmaa.

Saarinen kertoo tuoreessa Aki Linnanahde Talk Show -podcastin jaksossa juontaja Aki Linnanahteelle, että ohjelmasta ei nähdä kaikkia mukavia hetkiä.

- Selviytyjissä ei ikinä näytetä sitä, kun on oikeasti hauskaa ja kun oikeasti jaetaan erilaisia muistoja. Se ei ole suurelle yleisölle mielenkiintoista, että siellä on sellainen leirikoulumeininki.

- Sitten kun kamerat ovat päällä, niin sitten juonitellaan. Se mitä aamulla sovitaan, sitä ei illalla enää ole.

Linnanahde myös kysyy Saariselta ajatteleeko hän tarkasti, mitä tv:ssä suustaan päästää. Aikoinaan Saarisen kommentti, Viidakon tähtöset -ohjelmassa kuultu, "Mä oon v*ttu nevahööd susta" nousi todella suosituksi internetissä.

- Se, miksi olen ehkä vielä mukana tällaisissa ohjelmissa, on se aitous. Kun tuo lausahdus tuli, niin en viiden minuutin päästä edes muistanut siitä mitään. Sitten tuotantoyhtiö sanoi, että tuolla on sulla ihan loistava lausahdus, josta tulee hitti, ja en tiennyt, mistä he puhuivat. Minusta se ei ollut edes hauska, mutta nähtävästi oli.

- Ei sitä aina pysty itse ajattelemaan, mikä on suosittua ja mikä ei, Saarinen jatkaa. 

Voit kuunnella uuden Aki Linnanahde Talk Show -jakson YouTube- ja Spotify-palveluista.

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Lue myös: Niko Saarisen sukulaiset eivät katso häntä tv:stä - taustalla yksinkertainen syy

Kilpailut

Uusimmat