Kuva: AOP

Harry Potter -elokuvista tuttu Helen McCrory on kuollut - kollegat muistelevat

19.04.2021 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

McCrory näytteli Harry Potter -elokuvissa Narcissa Malfoyta.

Muun muassa Harry Potter -elokuvissa Narcissa Malfoyta ja Peaky Blinders -sarjassa Aunt Pollya näytellyt Helen McCrory menehtyi 16. huhtikuuta pitkän syöpätaistelun jälkeen 52-vuotiaana. McCrory oli menehtynyt miehensä jakaman tiedotteen mukaan rauhallisesti kotonaan, ystävien ja perheen ympäröimänä.

McCroryn kollegat Tom Felton että Jason Isaacs ovat julkaisseet koskettavat kirjoitukset näyttelijän kunniaksi. Felton näytteli Harry Potter -elokuvissa Narcissa Malfoyn poikaa Draco Malfoyta ja Isaacs Malfoyn aviomiestä Lucius Malfoyta.

"Niin surullista sanoa yhtäkkiä hyvästit. En koskaan käyttänyt sitä mahdollisuutta, että olisin kertonut, kuinka paljon hän muokkasi minua persoonana. Kiitos sinun valostasi ja siitä, että pidit kädestäni kiinni, kun tarvitsin sitä", Felton muun muassa sanoo.

"Vuosikymmeniä sitten olimme yhdessä koekuvauksissa. Kotiin tultuani kerroin, että olen ehkä tavannut parhaimman näyttelijän koskaan. Hän oli uskomattoman hauska, hämmentävän tuhma ja hänellä oli planeetan kokoinen empaattinen sydän", Isaacs kirjoittaa.

Näet julkaisut alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Harry Potter -fanit hieraisivat silmiään - tuttu hahmo nähtiin yliopiston tiedotteessa

Lue myös: Harry Potter -tähti vihasi roolihahmonsa pidempiä hiuksia - "Herättivät myötähäpeää"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat