Kuva: AOP

Kelly Osbourne paljasti ratkenneensa neljän vuoden raittiuden jälkeen: "En ole ylpeä siitä"

21.04.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Osbournen mukaan hän kertoo asiasta enemmän tulevassa podcastissa.

Kelly Osbourne, 36, on ratkennut lähes neljän vuoden raittiuden jälkeen. Hän kertoi asiasta rehellisesti omille Instagram-seuraajilleen.

- Tästä aiheesta puhuminen on minulle vaikeaa. Olen kuitenkin luvannut olla rehellinen siitä, mitä minulle kuuluu ja miten toipuminen sujuu, hän kertoo.

- Minä retkahdin. En ole ylpeä siitä, mutta olen päässyt jo takaisin raiteille. Teen tällä viikolla aiheesta podcastin ja kerron siinä mitä todella tapahtui.

Samaan hengenvetoon Osbourne vakuutti olevansa nyt kuivilla. Samoin kuin huomenna. Hän kertoo oppineensa sen, että päätöksen voi tehdä vain päivä kerrallaan. 

- Olen oppinut sen, että voin luvata kaiken vain yksi päivä kerrallaan. Halusin kertoa tämän teille, sillä olen luvannut olla rehellinen. En koskaan halua valehdella teille.

Independent-sivuston mukaan Osbourne päätti videot kiitellen faneja saamastaan tuesta ja rakkaudesta sekä lupasi palata aiheen tiimoilta pian.

Osbourne on puhunut usein matkastaan raittiuteen alkoholin ja huumeiden maailmasta. Vuonna 2018 hän kertoi olleensa raittiina vuoden verran. Vuonna 2019 hän puhui asiasta eräässä tv-ohjelmassa. 

- Olen nyt ollut kaksi vuotta kuivilla ja se on muuttanut elämäni totaalisesti. Ennen kuvittelin, että en voi tehdä mitään ilman, että olen pilvessä tai kännissä, sillä pelkäsin kaikkea. Nyt olen kuitenkin tajunnut, etten todellakaan tarvitse niitä elämääni. 

Osbourne on nuorin Ozzyn ja Sharonin lapsista. Kellyn lisäksi perheeseen kuuluvat poika Jack sekä tytär Aimee.

Lue myös: Kelly Osbourne kieltäytyi seitsemän miehen treffipyynnöistä yhden päivän aikana - syynä "kosto"

Lue myös: Kelly Osbourne joutui ikävään "onnettomuuteen" - nyt kasvoja koristaa silmälappu

Lue myös: Kelly Osbourne kertoi käyneensä lihavuusleikkauksessa: "Tein sen ja olen ylpeä"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat