Kuva: AOP

Ellen DeGeneres ajoi huumepäissään sairaalaan - kohujuontajan laiton toiminta nosti mekkalan

22.04.2021 12:15 - Roy Kokkonen

Kiusaamiskohussa ryvettynyt juontaja Ellen DeGeneres myönsi rikkoneensa lakia ja ajaneensa autolla kannabiksen ja unilääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Juontaja Ellen DeGeneres, 63, on saanut kovaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, kun hän kertoi ajaneensa unilääkkeiden ja kannabisjuoman vaikutuksen alaisena. DeGeneres vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, jossa hän kertoi vaimonsa Portia De Rossin sairastuneen äkillisesti umpilisäketulehdukseen.

Hän oli löytänyt eräänä iltana vaimonsa kovissa kivuissa lattialta, jolloin hän päätti ajaa tämän päivystykseen.

DeGeneres kertoi, että oli ennen sitä juonut kolme kannabisjuomaa, joiden hän oli kuullut auttamaan rauhoittumaan ja nukahtamaan. Lisäksi hän oli ottanut kaksi melatoniinia sisältävää unilääketablettia.

– Adrenaliini iski, kun jouduin kiidättämään hänet sairaalaan. Se ei varmaan ollut turvallista. Minun ei ehkä pitäisi puhua tästä ollenkaan, DeGeneres sanoi, kun hän oli myöntänyt ajaneensa itse.

Sairaalassa De Rossin umpilisäketulehdus diagnosoitiin ja leikattiin kiireellisesti. 

Kannabiksen käyttäminen on juontajan kotiosavaltiosssa Kaliforniassa laillista, mutta sen vaikutuksen alaisena ei saa ajaa. 

Ohjelma esitettiin tiistai-iltana paikallista aikaa ja pian sen esittämisen jälkeen monet tuomitsivat DeGeneresin toiminnan Twitterissä

"Hänen täytyi olla edelleen pilvessä, että hän myönsi sen."

"Miksei hän soittanut ambulanssia?"

"Miten typerä teko!"

Ellen DeGeneresin omasta talk-show'sta nousi kesällä 2020 skandaali, kun lukuisat ohjelman entiset työntekijät kertoivat kiusaamisesta. Tuotantoon kuuluvia ihmisiä syytettiin rasistisesta käytöksestä ja seksuaalisesta häirinnästä. 

Myös eräät DeGeneresin vanhat haastattelut nousivat pinnalle, sillä hänen käytöksensä katsottiin niissä epäkunnioittavaksi. Kohujen seurauksena hänen ohjelmansa katsojaluvut ovat laskeneet dramaattisesti.

Lue myös: Seksuaalista häirintää ja rasismia - Ellen DeGeneres Show'n kohu johti kolmen tuottajan potkuihin

Lue myös: Kohu kävi kalliiksi - Ellen DeGeneres on menettänyt miljoona katsojaa

Lähde: Jimmy Kimmel Live, Mirror

Kilpailut

Uusimmat