Kuva: Youtube

Taas kyseenalainen Ellen DeGeneres -pätkä esiin - asetti Mariah Careyn piinaavaan tilanteeseen

01.09.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Talk show -tähti yritti saada Mariah Careyn kertomaan raskaudestaan samppanjan avulla. Nyt Carey on kommentoinut tilannetta.

Kohujen keskellä olevan talk show -juontaja Ellen DeGeneresin, 62, haastattelukäyttäytyminen on noussut taas esiin. Asia on noussut esille laulaja-lauluntekijä Mariah Careyn tuoreessa haastattelussa, missä hän muistelee vierailuaan Ellenin ohjelmassa vuonna 2008.

Kyseisessä haastattelussa Ellen DeGeneres uteli Careylta, onko tämä raskaana, sillä naisen ympärillä oli liikkunut raskaushuhuja. Carey sanoi, ettei halua keskustella aiheesta, minkä myötä Ellen otti esiin samppanjan ja sanoi, että he voivat nostaa maljan, jos Carey ei ole raskaana. Mariah Carey yritti vastustella, mutta Ellen DeGeneres kaatoi kaksikolle samppanjalasilliset. Lopulta Carey teeskenteli siemaisevansa juomaa, minkä myötä Ellen teki päätelmän, että tämä on raskaana.

Nyt Carey on muistellut tilannetta Vulturen haastattelussa. Hän oli Ellen DeGeneres -haastattelunsa aikana raskaana, mutta sai keskenmenon pian tämän jälkeen.

- Se tilanne teki oloni todella epämukavaksi. Ja minun on ollut todella hankala käsitellä koko asiaa jälkeenpäin, Carey sanoo.

Nainen oli saanut jo aiemmin keskenmenon, minkä vuoksi hän ei halunnut julkisesti kertoa raskaudestaan. Carey lisää, että olisi toivonut Ellen DeGeneresiltä enemmän empatiaa tuossa kyseisessä tilanteessa.

Pätkän kyseisestä haastattelusta näet alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Vuonna 2011 Carey sai kaksoset tuolloisen aviomiehensä Nick Cannonin kanssa. Ellenin ohjelmaa lähellä oleva lähde huomauttaa Metro-julkaisulle, että Carey on vieraillut ohjelmassa kyseisen vuoden 2008 kerran jälkeen vielä viisi kertaa.

Ellen DeGeneresin ohjelma on ollut suuren huomion kohteena viime aikoina. Monet sarjan entiset työntekijät ovat syyttäneet ohjelman kuvausilmapiiriä myrkylliseksi ja jopa rasismin sävyttämäksi. Vaikka suurimmat syytökset eivät ole kohdistuneet itse Elleniin, on myös ihmetelty, miksi kiltteydestä julkisesti paljon puhuva nainen ei huolehdi paremmin ohjelmansa työilmapiiristä. Netissä on nostettu myös esiin haastattelupätkiä, joissa DeGeneresin oletetaan saavan haastateltavansa kiusaantuneiksi. Aiemmin Sofia Vergara otti kantaa hänestä levinneisiin haastattelupätkiin, joissa Ellen kiusoittelee häntä hänen aksentistaan.

Monet ovat esimerkiksi YouTubessa kauhistelleet Mariah Careyn kohtaamaa tilannetta.

”Pitivätkö jotkut tätä oikeasti hauskana? Raskaudesta kertominen on hyvin yksityinen asia, etenkin kun ollaan varhaisessa vaiheessa. Sitten hän sai keskenmenon, ja koko maailma tiesi. Paskamainen veto Elleniltä”, kommentoi yksi.

”Tämä on kamalaa. Mariahilla oli hedelmällisyysongelmia ja hän tietenkin halusi pitää raskauden yksityisasiana”, toinen kirjoittaa.

Lue myös: Seksuaalista häirintää ja rasismia - Ellen DeGeneres Show'n kohu johti kolmen tuottajan potkuihin

Lue myös: Ellen DeGeneresin vaatimukset kuvauksissa ihmetyttävät: "Ei saa katsoa tai puhua"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat