Kuva: AOP

Oscar-voittajalta tiedusteltiin Brad Pittin tuoksusta - hauska vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä

26.04.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Parhaasta naissivuosasta palkinnon saanut Yuh-Jung Youn oli otettu päästessään tapaamaan Brad Pittin.

Eteläkorealainen näyttelijä Yuh-Jung Youn voitti ensimmäisen Oscar-palkintonsa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa käydyssä seremoniassa. 73-vuotias nainen sai parhaan naissivuosan esittäjän palkinnon elokuvasta Minari. Youn on nyt noussut nettisuosioon hauskoilla kommenteillaan, joita hän on heittänyt näyttelijä Brad Pittin, 57, suuntaan.

Pitt jakoi Oscar-gaalassa palkinnon, jonka Youn päätyi saamaan. Pitt toimi myös Minari-elokuvan vastaavana tuottajana, ja Youn käytti palkintopuheessaan tilaisuuden hyväkseen ottaakseen kontaktia Pittiin.

- Herra Brad Pitt, viimeinkin. Mukava tavata sinut. Missä oikein olit, kun olimme kuvauksissa Tulsassa? On kunnia tavata sinut, näyttelijä sanoi.

Puheen päätyttyä Youn lähti lavan taakse yhdessä Pittin kanssa. Kaksikon välinen kommunikaatio ei jäänyt huomiotta toimittajilta. Gaalan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa eräs toimittaja kysyi Younilta, mistä tämä puhui Pittin kanssa kävellessään lavalta pois ja miltä Pitt tuoksui. Nainen vastasi hieman huvittuneesti.

- En minä häntä haistellut. En ole koira, Youn sanoi nauraen ja sai myös toimittajat nauramaan.

Nainen kertoi, että on ollut Pittin fani jo pitkään eikä voinut uskoa todeksi, kun Pitt julisti hänet voittajaksi. Voit katsoa Younin puhetta Pittistä alla näkyvältä videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Anthony Hopkinsille historiallinen Oscar-voitto - monen mielestä pysti meni väärään osoitteeseen

Lue myös: Oscareissa tehtiin historiaa - parhaan ohjaajan palkinto ensimmäistä kertaa ei-valkoiselle naiselle

Lähteet: E! News, E! News

Kilpailut

Uusimmat