Kuva: AOP

Glenn Closen, 74, puhuttu Oscar-tempaus ei ollut käsikirjoitettu, näyttelijä vahvistaa

28.04.2021 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijälegendan pepunheilutustanssi nousi yhdeksi koko gaalan ihastelluimmista hetkistä.

Yksi vuoden 2021 Oscar-gaalan huippuhetkistä oli, kun näyttelijälegenda Glenn Close, 74, heilutteli villisti peppuaan Da Butt -kappaleen tahdissa. Kyseinen hetki nähtiin Oscar-visailun aikana, jolloin koomikko Lil Rel Howery testasi gaalavieraiden Oscar-triviatietämystä.

Howery kysyi Closelta, tunnistiko tämä taustalla soinutta Da Butt -kappaletta. Close vastasi tähän triviatiedolla kappaleesta. Hän kertoi muun muassa, että kappale tuli tutuksi Spike Leen ohjaamasta School Daze -elokuvasta ja että se ei saanut Oscar-ehdokkuutta. Tämän jälkeen Howery kysyi, osaako Close Da Butt -kappaleeseen kuuluvan tanssin. Close mietti hetken ennen kuin nousi seisomaan ja alkoi heiluttaa peppuaan musiikin tahtiin. Videon tilanteesta pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Tilanne nousi yhdeksi Oscar-gaalan puhutuimmista ja ihastelluimmista kohdista. Monet ovat netissä ylistäneet näyttelijälegendan heittäytymistä. Nyt Glenn Close on kertonut Instagramissa lisätietoja tilanteen tapahtumakulusta. Hän kertoo, että oli saanut etukäteen tietää, että häneltä kysyttäisiin ohjelmaosiossa Da Butt -kappaleesta. Yhdessä pöytäseuralaistensa kanssa Close mietti, mitä sanoisi kappaleesta. Itse tanssimiskohta puolestaan ei ollut hänen mukaansa etukäteen suunniteltu.

”Olin googlettanut Da Buttin ja katsonut Spiken musiikkivideon, joten kun Lil Rel kysyi, osaanko tanssin, voitte oikeastaan nähdä kuinka alan miettiä musiikkivideota. Tuo kohta oli täysin spontaani”, Close kirjoittaa.

Nainen lisää, että hänen pöytätoverinsa yllyttivät häntä tanssimaan, joten hän päätti heittäytyä pienen twerkkauksen vietäväksi. Näet Glenn Closen Instagram-päivityksen alta tai tästä linkistä.

Myös Oscar-gaalan esittäneen ABC-kanavan tuottaja Rob Mills vahvistaa, että tanssimiskohtausta ei ollut käsikirjoitettu.

- Se oli jotain, mitä kukaan ei odottanut. Sitä ei tapahtunut harjoituksissa. Mielestäni tuo on hyvä osoitus siitä, että hän on hyvä heittäytyjä, Mills sanoo Varietylle.

Lue myös: Kiina sensuroi elokuvaohjaaja Chloe Zhaon Oscar-voiton sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Oscar-voittajalta tiedusteltiin Brad Pittin tuoksusta - hauska vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä

Lähteet: Deadline, Variety

Kilpailut

Uusimmat