Kuva: AOP

Saiko Kourtney Kardashian Travis Barkerin voittamaan pelkonsa? Kuvia lemmenlomalta julki

29.04.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Barkerin mukaan hän ei enää pelkää korkeita paikkoja.

Kourtney Kardashian, 42, viettää parhaillaan lemmenlomaa rakkaansa Travis Barkerin, 45, kanssa. Eilen Kardashian julkaisi roisin suukottelukuvan lomamatkalta ja sai osan seuraajistaan närkästymään. Moni kommentoijista kertoi nimittäin olevansa pahoillaan Kardashianin entisen puolison Scott Disickin puolesta.

Nyt myös Barker on julkaissut kuvia lomareissulta. Useamman kuvan sisältämä julkaisu on Instagramissa kerännyt monenlaisia reaktioita. Syykin on selvä, yllättävän monessa otoksessa ja videossa pääosassa tuntuu olevan Kardashianin peppu.

Toinen runsaasti kommentteja kerännyt asia on video, joka nähdään julkaisun kolmannessa slidessa. Siinä pari ylittää kapeaa siltaa, joka roikkuu hurjan korkealla. Tuon kuvan Barker jakoi myös Twitter-tilillään ja kertoi samalla, että ei enää pelkää korkeita paikkoja. Kun mietitään Barkerin Instagram-julkaisun jakotekstiä: "Minne vain sinun kanssasi", saattaa huvinkin olla, että Kardashian omalla tuellaan ja rakkaudellaan auttoi Barkeria selättämään pelkonsa. 

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi rohkean pusukuvan Travis-rakkaansa kanssa - kaikki eivät innostuneet

Lue myös: Travis Barker julkaisi yhteiskuvia Kourtney Kardashianin kanssa: "Rakastan sinua niin v*tusti"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat