Kuva: AOP

Justin Bieber lähetti Victoria Beckhamille liilat Crocsit - naiselta suorasukainen reaktio

29.04.2021 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Victoria Beckham myöntää, ettei ole koskaan käyttänyt Crocs-sandaaleja.

Tyyliguru Victoria Beckham, 47, ei vaikuta olevan Crocs-sandaalien ystävä. Nainen vastaanotti liilat Crocsit poptähti Justin Bieberiltä, 27, ja kertoi sosiaalisessa mediassa mielipiteensä lahjasta.

Bieber lähetti muotibrändinsä Drew Housen koristellut Crocs-kengät Beckhamille, joka jakoi reaktionsa Instagramin tarinat-osiossa.

”Monet ovat kysyneet minulta, miten aion pukeutua lockdownin jälkeen... Mitä mieltä olemme tästä Justin Bieberin ehdotuksesta?” Beckham kirjoitti.

Kuvan kyseisistä Crocseista näet alta.

Seuraavassa Instagram-tarinassaan Beckham jatkoi samasta aiheesta.

”On niin ystävällistä Justinilta lähettää minulle Crocsit. En ole koskaan käyttänyt sellaisia. Tämä sai minut nauramaan, ja ajatushan on tärkein. Kiitos paljon”, Beckham jatkoi.

Muotisuunnittelija vielä tiedusteli seuraajiltaan kyselyllä, pitäisikö hänen alkaa käyttää Bieberin lähettämiä Crocseja. 57 prosenttia kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että ei. Beckham jakoi kyselyn tuloksen huvittavan tekstin kera, ja lienee selvää, että Beckhamista ei tullut Crocs-fania lahjan myötä.

”Sepä meni täpärälle! Kuolisin varmaan mieluummin [kuin käyttäisin Crocseja, toim. huom.], mutta kiitos joka tapauksessa, Justin Bieber”, Beckham kirjoitti itkunauruemojin kera.

Someklippien perusteella Bieber lähetti samanlaiset Crocsit myös muille Beckhamin perheen jäsenille. Nähtäväksi jää, ihastuuko joku Crocseihin enemmän kuin perheen äiti.

Lue myös: Victoria ja David Beckham huolissaan Brooklyn-poikansa suhteesta: "Hän voi kadottaa itsensä"

Lue myös: Victoria Beckhamin 90-luvun rintaliivityyli on kuin vuodelta 2021 - katso ja vertaa

Lähteet: Buzzfeed, E! News

Kilpailut

Uusimmat