Kaikki artikkelit

Ariana Grande uskaltautui käyttämään sukkia sandaaleissa.
Sandaaleissa on niittejä, piikkejä ja ketjuja.
Suomalaisten suosikkimökkikengät pääsevät testiin uudessa kenkähaasteessa.
Osa ei voi ymmärtää kyseisten kenkien pointtia lainkaan.
Crocsin ja Balenciagan yhteistyömallisto herättää huomion.
Muodin eri trendeihin on kuulunut vuosien mittaan monenlaista hittiä ja hutia. Nyt kaksi jo unohduksiin jäänyttä trendiä tekee uuden paluun.
Brittiäidin 5-vuotias poika menetti isovarpaansa jouduttuaan tapaturmaan, joka johtui äidin mukaan Crocs-kengistä.
Vaikka moni on vannonut, ettei ikinä näyttäydy crocseissa julkisella paikalla, saattavat he joutua pian syömään sanansa.
Mitä krokotiilit ajattelevat siitä, että niiden nimellä myydään Crocs-kenkiä? Amerikkalaiskuvaaja sai ikuistettua yhden krokotiilin mielipiteen suosikkisandaaleista.
Uutisoimme viime viikolla pohjoissaamelaisen tyttöjoukon Facebook-tempauksesta, jonka tiimoilta porukka päätti kävellä kolmen päivän aikana 120 kilometriä Crocs-kengät jalassa. Reissu onnistui odotusten mukaan ja kävelijöillä on suunnitelmissa jo uusi tempaus.
Facebookin myötä ihmiset ovat innostuneet kilpaa keksimään mitä omaperäisimpiä tempauksia. Tällä kertaa omansa on ideoinut pohjoissaamelaisten serkusten muodostama tyttöjoukko, joka aikoo tänä viikonloppuna startata Crocsit jalassa taitettavan 120 kilometrin kävelymatkan.
Crocs on lanseerannut Crocband Nation -malliston jalkapallon MM-kisoja ajatellen. Malliston kengät edustavat urheilumaajoukkueita, joista suurin osa on mukana kisoissa.
Crocseista on viime vuosina noussut hyvinkin suosittu kenkämälli. Toiset rakastavat ja toiset vihaavat. Nyt lemmikitkin saavat antaa mielipiteensä.