Kuva: AOP

Näyttelijät tekivät paljastuksia Gossip Girlin jatko-osasta: "Tämä voi todella muuttaa asioita"

30.04.2021 10:15 - Emmi Moilanen

Hittisarjan jatko-osassa seurataan uuden kaveriporukan elämää New Yorkissa.

Hittisarja Gossip Girl saa jatkoa tänä vuonna ja muun muassa Cosmopolitan sekä ET Online ovat uutisoineet siitä, mitä uusi kausi tulee pitämään sisällään. Kate Kellersiä näyttelevä Tavi Gevinson kertoo, että tällä kertaa sarjassa nähdään pelkän luksuselämän sijaan enemmän erilaisista lähtökohdista tulevia hahmoja.

- Kun katsoo sarjan aiempia jaksoja, osa hauskuutta on se, kuinka etuoikeutettuja teinit olivat ja kuinka he saattoivat käyttäytyä niin julkeasti. Tällä kertaa myös työväenluokka on näkyvämpi osa ohjelmaa, josta olen innoissani, Gevinson kertoo.

Uuden kauden teemana onkin monimuotoisuus, joka on jatkuvasti läsnä nykyajan teinien arjessa. Sarjassa Monet de Haania esittävä näyttelijä Savannah Smith toteaa, että tummaihoisten nuorten on tärkeää nähdä samaistuttavia roolihahmoja. Hän lisää, että sarja voi olla opettavainen myös niille nuorille, joiden kaveripiirissä ei ole tummaihoisia lainkaan.

- Uskon, että tämä voi todella muuttaa asioita. Ehkä he eivät opi näitä asioita kotonaan mutta näkevät niitä Gossip Girlissä. Kuinka hienoa se onkaan, Smith jatkaa.

Sarjan jatko-osasta tiedetään myös se, ettei Gossip Girlin roolissa ole tällä kertaa yksi ihminen, vaan sosiaalinen media ja sen käyttö on keskeisessä roolissa. Vuosina 2007-2012 esitetyillä kausilla Gossip Girliksi lopulta paljastui Penn Badgleyn roolihahmo Dan Humphrey. Kirjoitimme hiljattain siitä, kuinka viitteitä salaperäisen hahmon identiteetistä annettiin jo sarjan ensimmäisen kauden ensimmäisessä jaksossa.

Tällä viikolla sarjan virallisella Twitter-tilillä ilmoitettiin, että hittisarjan jatko-osa nähdään HBO Maxilla heinäkuussa. Pääset katsomaan pienen maistiaisen uudesta Gossip Girl -sarjasta alta.

Lue myös: Gossip Girl -salaisuus paljastui jo ensimmäisessä jaksossa - jäikö sinultakin huomaamatta?

Lue myös: Uuden Gossip Girlin identiteetti on jo selvillä - lue, mitä hittisarjan jatko-osasta tiedetään

Lähde: Cosmopolitan, ET Online

Kilpailut

Uusimmat