Kuva: AOP

Uuden Gossip Girlin identiteetti on jo selvillä - lue, mitä hittisarjan jatko-osasta tiedetään

01.08.2019 14:15 - Milena Raappana

Odotetusta sarjasta ei vielä paljon tietoa ole tihkunut, mutta itse Gossip Girl on jo selvillä.

Uutisoimme aikaisemmin, että 2000-luvun hittisarja Gossip Girl on saamassa jatkoa uudessa muodossa. Sarjan paluusta on huhuttu tämän vuoden helmikuusta saakka, mutta varmistus tuli helmikuussa, kun HBO Max tilasi kymmenen kappaletta noin tunnin mittaisia jaksoja jatko-osasta. 

Mitä muuta New Yorkin Upper East Sidelle sijouttuvasta sarjasta tiedetään? Ei vielä paljoa, mutta kokosimme alle jatko-osasta hiiskutut tiedot muun muassa, kuka tulee olemaan Gossip Girl. 

Näyttelijäkokoonpanosta ei ole tarkkaa tietoa

Vaikka fanit ovat innoissaan sarjan paluusta, on suuri mahdollisuus, etteivät kaikki vanhat näyttelijät ole valmiita palaamaan juoruilun ja teinidraaman pariin. Päätösjakson jälkeen Dan Humphreyta näytellyt Penn Badgely, 32, myönsi, ettei lopetuksessa ollut mitään järkeä. Megasuosion saanutta You-sarjaa tähdittävä Badgely on sanonut aikaisemmin, ettei usko jatko-osan olevan ajankohtainen eikä sarjan tekijöiden haluavan palaavan rooleihinsa. 

Chace Crawford olisi heti valmis palaamaan

Badgelyn epäilyistä huolimatta ainakin yksi hittisarjan tähdistä, Nate Archibaldia näytellyt Chace Crawford, 34, olisi valmis tekemään edes cameo-roolin. 

- En tiedä, miltä se tulisi näyttämään meidän nyt ollessa kolmikymppisiä, mutta olen aina sanonut olevani avoin kaikelle, olihan se niin iso osa elämääni. 

Mies kuitenkin myöntää, että kaikkien paluu sarjaan on pitkän matkan takana. 

- On erittäin haastavaa saada kaikki mukaan aikataulujen takia. Penn, Leighton, Ed... he kaikki tekevät todella hyviä tv-ohjelmia. Jatko-osa saattaa syntyä uusien hahmojen kautta, mutta tekisin ehdottomasti cameo-roolin, Crawford sanoo. 

Outoa on, ettei Crawford maininnut todellista filmitähteä Blake Livelyä, 31, haastattelussa. 

Leighton Meesteriä ei olla kysytty mukaan

Ennen sarjan uudelleenkäynnistämistä Blaire Waldorfia näytellyt Leighton Meester, 33, kertoi E! Newsille, ettei häntä ole koskaan kysytty mukaan jatko-osaan. 

- Kukaan ei ole puhunut minulle siitä paitsi haastatteluissa, ja vastaan aina samalla tavalla: en koskaan sano ei koskaan, joten en ole varma. Kukaan ei ole lähettänyt minulle tällaista informaatiota, Meester sanoo.

Jatko-osa tulee käsittelemään uutta kaveriporukkaa

HBO Max kertoo, että uusi Gossip Girl tulee käsittelemään, miten paljon sosiaalinen media ja New Yorkin maisema on muuttunut vuosien saatossa. 

Tiedämme jo, kuka Gossip Girl on

Sarjan luojalla Josh Schwartzilla ei ollut mitään kiinnostusta pitää Gossip Girlin henkilöllisyyttä salassa. 

- Ajatus ryhmästä aikuisia ihmisiä, joita kontrolloisi Gossip Girl, ei tuntunut käyvän järkeen. Idea siitä, että me jokainen olemme tavallaan Gossip Girlejä, tuntui kiinnostavalta. Tuntui oikealta ajalta kertoa tarinaa siitä, miten hankimme tietoa muista sosiaalisen median kautta ja miten tämä on muuttanut muotoaan, uuden Upper East Siden sukupolven kautta, Schwartz kuvailee. 

Joten uudessa sarjassa me kaikki olemme Gossip Girlejä. 

Vielä ei tiedetä, milloin fanit pääsevät jatko-osan kimppuun, mutta ei kannata odottaa sarjan julkaisua ennen vuoden 2020 kevättä. Silloin nimittäin HBO Max vasta julkaistaan. 

Lue myös: Gossip Girl -tähteä syytetään toisesta raiskauksesta - mies kommentoi tapahtunutta

Lue myös: Gossip Girl -tähti paljasti upean vartalonsa salaisuudet

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat