Kuva: All Over Press

Ensisilmäyksellä-tähti Jason Segelin 8 vuoden parisuhde päättyi - kumppanilta kaunis kirjoitus

30.04.2021 19:45 - Senja Rapila

Segel seurusteli taiteilija Alexis Mixterin kanssa kahdeksan vuoden ajan. Parisuhde päättyi, mutta ystävyys jäi.

Ensisilmäyksellä-sarjasta parhaiten Suomessa tunnettu näyttelijä Jason Segel, 41, on eronnut kumppanistaan Alexis Mixteristä, 42. Pariskunta ehti olla yhdessä kahdeksan vuotta ennen eropäätöstä.

Mixter kertoi erouutisesta omalla Instagram-tilillään, sillä Segel ei ole aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Mixter kertoo pitkässä ja kauniissa kirjoituksessa ystävyydestään näyttelijän kanssa.

"Tämä on kuva kahdesta parhaasta ystävyksestä. Tämä tyyppi ja minä olemme kokeneet jakaneet niin paljon elämää yhdessä. Olemme muuttaneet toisiamme sielun syvemmällä tasolla, aina paremmaksi", Mixter kirjoittaa.

"En ole koskaan viettänyt niin paljon aikaa toisen ihmisen kanssa, kasvanut toisen rinnalla niin paljon, nauranut niin paljon, itkenyt niin paljon ja jakanut niin paljon. On outoa kirjoittaa parisuhteen päättymisestä, varsinkin kun ystävyyttä on vielä jäljellä." 

Hän toteaa myös, että julkisen parisuhteen päättäminen on omanlaisensa kokemus.

"Parisuhteen päättymisestä ilmoittaminen sosiaalisessa mediassa tuntuu oudolta. Jotkut eivät ymmärrä miksi se on tarpeen ja se on okei. Julkisen, romanttisen parisuhteen ylläpitäminen ei ole helppoa. Sellaisen päättäminen tuntuu siltä, kuin navigoisi tietä pitkin, jota ei ole olemassa."

Voit lukea Mixterin julkaiseman kirjoituksen kokonaisuudessaan alapuolelta.

Lue myös: Justin Bieber lähetti Victoria Beckhamille liilat Crocsit - naiselta suorasukainen reaktio

Lue myös: Oprah muistelee lapsuutensa traumaattista kokemusta: "Sain todella pahan selkäsaunan"

Lue myös: Tom Cruisen illallisjuhla sai yllättävän käänteen - poliisit ryntäsivät paikalle

Kilpailut

Uusimmat