Kuva: AOP

Seurusteliko Zac Efron Vanessa-eksänsä kanssa salaa jo vuonna 2018? Instagram-kommentti epäilyttää

03.05.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Esiin kaivettu Instagram-kommentti pistää epäilemään, että parin yhteinen taival saattoi alkaa jo aiemmin kuin on uskottu.

Näyttelijä Zac Efron, 33, seurusteli tarjoilija ja malli Vanessa Valladaresin kanssa viime kesästä alkaen, mutta parin kerrottiin juuri eronneen. Yksi juuri löydetty Instagram-kommentti kuitenkin laittaa epäilemään, että kaksikko olisikin ollut yhdessä jo paljon aiemmin kuin on annettu ymmärtää.

Zac Efron ja Vanessa Valladares (kuva: AOP)

Pedestrian-sivusto löysi Valladaresin yhden Instagram-kuvan alta kommentin, jossa saatetaan viitata Zac Efroniin. Kommentti on peräisin jo maaliskuulta 2018. Efronin ja Valladaresin on uskottu tavanneen toisensa vasta viime kesäkuussa Byron Bay General Store -kahvilassa, missä Valladares oli töissä. Kahvila sijaitsee Australiassa Byron Bayn rantakaupungissa.

Valladaresin kuvaan tulleessa kommentissa viitataan Zac-nimiseen henkilöön.

”Jumala siunatkoon sinua ja Zacia”, kommentissa lukee.

Kuvassa ei ole nähtävillä muita kuin tämä yksi kommentti, ja kuvan yhteydessä lukee, että julkaisun kommentteja on rajoitettu. Tästä voi Daily Mailin mukaan päätellä, että kyseisen Zac-kommentin heittäjä tuntisi jollain tavalla henkilökohtaisesti Valladaresin.

Zac Efron ja Vanessa Valladares pitivät suhteessaan hyvin matalaa profiilia eivätkä kommentoineet sitä lehdistölle tai sosiaalisessa mediassa.

Daily Mail kertoo, että Efron oli joulukuussa 2017 Australiassa The Greatest Showman -elokuvan ensi-illassa, joten hän olisi saattanut tavata australialaisen Valladaresin jo tällä matkallaan.

Lehtitietojen mukaan kaksikon suhde olisi saanut alkunsa, kun Valladaresin työpaikan pomo esitteli Efronin tälle. Suhteen kerrotaan edenneen tästä nopeasti, ja Efronin uskotaan peruneen paluulentonsa Los Angelesiin jäädäkseen viettämään aikaa uuden tyttöystävänsä kanssa. Pian parin kerrottiinkin jo muuttaneen yhteen Byron Bayssa. Suhteen aikana pari bongattiin viettämässä aikaa yhdessä Australiassa lukuisia kertoja. Huhtikuussa radiojuontaja ja Efronin ystävä Kyle Sandilands kuitenkin ilmoitti radio-ohjelmassaan, että pari on eronnut ja että hän oli saanut tietää asiasta keskusteltuaan Efronin kanssa.

Lue myös: Zac Efron erosi 25-vuotiaasta australialaismallista - suhde kesti vain 10 kuukautta

Lue myös: "Mitä hänelle on tapahtunut?" - fanit hämmentyivät Zac Efronin ulkonäöstä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat