Kuva: AOP

Prinssi Charles lähetti onnittelukuvan 2-vuotiaalle Archielle - suoraa kuittailua Meghanille?

06.05.2021 18:45 - Roy Kokkonen

Prinssi Charlesin onnitteluviesti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kaksi vuotta täyttävälle Archie-pojalle on tulkittu kuittailuksi Meghanille.

Sussexin herttuan, prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archie täyttää tänään kaksi vuotta. Kuninkaallisen perheen jäsenet ovat onnittelleet kaksivuotiasta poikaa sosiaalisessa mediassa.

Kuningatar Elisabet lähetti onnentoivotuksensa kuninkaallisen perheen virallisella Twitter-tilillä.

Päivityksessä on kuva Harrysta ja Meghanista, jotka pitelevät vain muutaman päivän ikäistä Archieta sylissään vuonna 2019.

"Toivotan Archie Mountbatten-Windsorille oikein hyvää kaksivuotissyntymäpäivää", viestissä lukee ilmapalloemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on otettu Buckinghamin palatsissa, kun kuningatar tapasi Archien ensimmäistä kertaa. Se oli yksi harvoista kerroista, kun kuningatar on ylipäätään nähnyt pojanpojanpoikaansa. Lehtitietojen mukaan hän ei ole nähnyt Archieta ainakaan 18 kuukauteen, videopuheluja lukuun ottamatta.

Lähettikö prinssi Charles viestin Meghanille?

Myös Archien isoisä, Walesin prinssi Charles onnitteli lapsenlastaan Twitterissä. Hän julkaisi onnentoivotuksensa mukana kuvan, jossa hän seisoo Archieta pitelevän prinssi Harryn vieressä.

Herttuatar Meghan loistaa kuvassa poissaolollaan. Asia on tulkittu brittilehdistössä kuittailuna herttuatarta kohtaan. 

Harryn ja Meghanin välit muuhun kuninkaalliseen perheeseen ovat lehtitietojen mukaan viileät. He kertoivat keväällä Oprah Winfreyn haastattelussa, että joku kuninkaallisesta perheestä kommentoi rasistisesti Archien ihonväriä.

Väitteistä nousi koko kuninkaallista perhettä ravisuttanut skandaali, joka on näyttänyt laantumisen merkkejä vasta Harryn isoisän, prinssi Philipin, kuoleman jälkeen. Myöhemmin he tarkensivat, että rasistisen puheen takana ei ollut kuningatar Elisabet tai prinssi Philip.

Archiesta tulee pian isoveli, sillä herttuatar Meghan odottaa toista lastaan, jonka on määrä syntyä kesällä. Sussexin herttuapari pitää visusti huolta jälkikasvunsa yksityisyydestä, eikä Archieta juurikaan nähdä julkisuudessa. 

Lue myös: Prinssi Philipin hautajaisissa nähtiin hetki, joka sai ihmiset tunteellisiksi: "Lämmittää sydäntä"

Lue myös: Harry ja Meghan ovat pahoillaan kohuhaastattelusta - "He toivovat, että asiat olisivat toisin"

Lähde: Mirror, Daily Star, Birmingham Mail

Kilpailut

Uusimmat