Kuva: AOP

Maskiton Elon Musk joutui kritiikin kohteeksi: "En edes ole yllättynyt tästä"

07.05.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Musk nähdään Saturday Night Live -ohjelmassa.

Saturday Night Live -ohjelma julkaisi eilen omalla Twitter-tilillään kuvan ohjelmassa esiintyvästä Elon Muskista, 49, opettelemassa vuorosanojaan. Jo aiemmin tieto siitä, että mies nähdään ohjelmassa oli saanut aikaan kritiikkiä, mutta tuore kuva ei ainakaan vähentänyt sitä. 

Julkaisussa Musk nähdään nimittäin oikeanlaisen kasvomaskin sijaan verhoutuneena mustaan bandana-huiviin. Ja tämä on saanut ihmiset hermostumaan. Twitterissä moni syyttääkin miestä vastuuttomasta käytöksestä. 

"Ah, tuo "maski"."

"Mitä ihmettä? Pyytäkää häntä nyt laittamaan kasvoilleen oikea maski."

"Miksi ihmeessä hänellä on bandana? No toisaalta, en ole edes yllättynyt."

Osa kommentoijista muistuttaa, että Musk itse on saanut jo koronarokotuksen. New Yorkissa maskin käyttö julkisissa tiloissa on kuitenkin edelleen pakollista. 

Twitterissä julkaistun kuvan näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Musk aiheuttaa jonkinlaisen "koronakohun". Maaliskuussa 2020 Musk totesi Twitterissä, että koronaviruspaniikki on tyhmää ja ennusti, että hänen uskomuksensa mukaan huhtikuussa 2021 Yhdysvalloissa tautitapaukset ovat varmasti lähellä nollaa.

Hän myös vastusti äänekkäästi Kalifornian määräyksiä siitä, että ihmisten tulee pysyä kotona. Musk leimasi säännöt fasistisiksi ja vaati valtiota antamaan ihmisille vapautensa takaisin. 

Lue myös: "Avaruusolentojen arpia" - Elon Muskin tyttöystävän koko selän peittävä tatuointi hämmentää somessa

Lue myös: Elon Musk kehui Daruden hittiä - muistatko, kun mies puhui myös toisesta suomalaisartistista?

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat