Kuva: AOP

Megan Fox kärsii kovasta lentopelosta - antaa yhden vinkin, josta on hänelle apua

08.05.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fox on näyttelijä ja joutuu työkseen lentämään paljon kohteesta toiseen. Onneksi hän on löytänyt tavan, jolla lievittää lentopelkoa.

Näyttelijä Megan Fox, 34, on jo vuosia pelännyt monille tuttua asiaa. 34-vuotias näyttelijä nimittäin kärsii lentopelosta ja hänellä on yksi hauska keino hillitä sitä.

Työkseen paljon lentävä Fox nimittäin kuuntelee koneessa istuessaan Britney Spearsia, koska hän uskoo, että nuoruuden ajan musiikin aikana ei voi tapahtua mitään ikävää.

- Lennon aikana on hyvä kuunnella musiikkia, johon tiedän, että en kuole. Minulle se on Britney Spearsin tuotanto, varsinkin Oops!… I Did It Again -albumi. Tuollaisissa nuoruuden kappaleissa on paljon positiivisuutta, Fox kertoi Kelly Clarkson Show -ohjelman haastattelussa.

- Tuskin jumalaa tapaa Oh baby babyn tahdissa, niin siksi nuoruuden musiikista on minulle apua. Suosittelen sitä kaikille lentopelkoisille, sillä se on rauhoittavaa.

Terveyskirjaston mukaan lentopelon taustalla on monia eri syitä. Enemmistö lentopelkoisista matkustajista kärsii kontrollin menettämisen pelosta. Matkustajalla saattaa olla tunne siitä, ettei itse voi hallita tilannetta, vaan on muiden vietävänä ilmassa, itselle vieraassa elementissä. Lisäksi ollaan laitteessa, jonka toimintoja tai lentämiseen liittyviä ääniä ei ymmärretä.

Lentopelkoihin järjestetään myös Suomessa erilaisia kursseja, joiden avulla pelkoa voidaan oppia lievittämään.

Lue myös: Megan Foxin housuton tyyli on täydellinen kevääseen - katso, miten neuletakki puetaan nyt

Lue myös: Machine Gun Kelly täytti vuosia - syntymäpäivän kruunasi suukko Megan Foxilta

Lähde: Terveyskirjasto, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat