Kaikki artikkelit

Fox on näyttelijä ja joutuu työkseen lentämään paljon kohteesta toiseen. Onneksi hän on löytänyt tavan, jolla lievittää lentopelkoa.
Tiesin suurin piirtein heti, että ”the häämatkalla” tulemme suuntaamaan Malediiveille ja kenties sitä kautta vielä Singaporeen. Olen unelmoinut Malediiveista jo pitkään. Täysin uusi kulttuuri ja elämänmeno, valkoinen hiekka, pieni luksus ja romanttinen ilmapiiri – mitä muutakaan sitä voisi toivoa. Ihana irtaantuminen arjesta, läjä kirjoja ja haaveilua tulevaisuudesta, juuri sitä me kaipaamme! Mutta tosiaan se lentokoneosuus pilaa kaiken.
Sky News haastatteli erästä matkustajaa tilanteen jälkeen.
Monen suomalaisen joulun pyhiin kuuluu lentämistä joko sukulaisiin tai kauemmas lämpöön. Jos lentomatkat aiheuttavat ahdistusta, kannattaa lentäjän tehokkaat keinot ottaa käyttöön.
Dokumentti pureutuu lentomatkustamisen todellisiin "läheltä piti" -tilanteisiin.
Moni lääkitsee lentopelkoa nauttimalla alkoholia, mutta se ei todellakaan ole viisasta.
Lentopelko saattaa tuntua mahdottomalta selättää, mutta näin ei kuitenkaan ole.
Lentopelko on todella monelle todellinen ongelma, mutta sen helpottamiseksi on keinoja. 
Lentomatkat voivat olla joillekuille yhtä painajaista, varsinkin jos kärsii lentopelosta.
Oma tai läheisen lentopelko saattaa olla niin paha, että se voi pilata koko reissun. Katso vinkit, joilla voit rauhoittaa sekä itseäsi tai matkakumppaniasi.  
Joillekin ihmisille lentäminen tuottaa suurta tuskaa. Pelot on kuitenkin mahdollista selättää.
Spotifyn teettämän tutkimuksen mukaan Adelen hittibiisi on täydellinen keino lentopelon lievitykseen.
Onko tiedossa ongelmia, jos lentoemännät jättävät tarjoilun kesken ja menevät paikalleen istumaan? Mitä jos joku avaa hätäuloskäynnin yläilmoissa? Nämä ja muut mieltäaskarruttavat kysymykset saavat nyt asiantuntevat vastaukset.