Kuva: AOP

Ryan Reynolds heitti härskin kommentin Blake Livelylle äitienpäiväjulkaisussaan

10.05.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ryan Reynoldsin suloiset sanat vaihtuivat vitsailuksi.

Nettikansan suosikkipari Ryan Reynolds, 44, ja Blake Lively, 33, on jälleen kerran osoittanut huumorintajunsa. Reynolds jakoi sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi Instagram-päivityksen, jossa hän tyylilleen uskollisesti onnistui olemaan sekä suloinen että hulvaton.

Avioparilla on kolme yhteistä lasta, ja päivityksessään Reynolds ylisti puolisonsa äitiyttä monin sanoin.

”Olet jokaisen tämän perheen jakaman hetken sydän ja sielu. Olen kiitollinen valosta ja kiltteydestä, joita salakuljetat jokaiseen elämämme sekuntiin. Näen sinut lastemme silmissä. Jokaisessa naurussa”, Reynolds kirjoittaa.

Mies myös nostaa esiin, että äitiys tänä poikkeusaikana on osoitus sankarillisuudesta ja vahvuudesta. Näiden romanttisten ylisanojen jälkeen Reynolds kuitenkin johdattaa tekstinsä humoristisempaan suuntaan.

”Enpä olisi uskonut, että anonyymi seksi lentokentän vessassa olisi johtanut tähän. Tai että olisit palkannut Dog, palkkionmetsästäjän etsimään minut”, Reynolds kirjoittaa ja viittaa Dog, palkkionmetsästäjä -nimiseen tosi-tv-sarjaan.

Voit lukea koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Reynolds ja Lively tapasivat toisensa Green Lantern -elokuvan kuvauksissa vuonna 2010. Molemmat seurustelivat vielä tuolloin tahollaan, ja kaksikon välinen ystävyys syventyi rakkaudeksi seuraavan vuoden syksyllä.

Lue myös: Ryan Reynolds ja Blake Lively saivat koronarokotteet - fanien reaktioissa selvä ero

Lue myös: Ryan Reynolds katsoi floppielokuvansa ensimmäistä kertaa ja yllättyi - "Ei tämä tragedia ole"

Lähde: Buzzfeed, Brides

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat