Kuva: AOP

Ryan Reynolds katsoi floppielokuvansa ensimmäistä kertaa ja yllättyi - "Ei tämä tragedia ole"

18.03.2021 21:45 - Iiro Myllymäki

Green Lantern -elokuvan katsomiskokemus oli erilainen kuin Reynolds oli odottanut.

Ryan Reynolds, 44, tähditti vuonna 2011 julkaistua Green Lantern -supersankarielokuvaa, jossa hänet nähtiin pääroolissa. Elokuva sai murska-arviot kriitikoilta, eikä menestystä tullut lippuluukuillakaan.

Independent kirjoittaa, että Reynolds on vasta nyt katsonut elokuvan ensimmäistä kertaa. Näyttelijätähti livetwiittasi kokemuksensa seuraajilleen ja teki hauskoja huomioita elokuvan varrella. Hän muun muassa antoi ylistystä elokuvassa nähtäville kollegoilleen Stanley Tuccille, Angela Bassettille ja Michael Clarke Duncanille.

Reynolds myös vitsaili sen kustannuksella, että hänen vaimonsa Blake Lively oli myös mukana elokuvassa. Kaksikko tapasi Green Lanternin kuvauksissa ja meni naimisiin vuonna 2012.

”Hei, Blake Lively on tässä!” Reynolds twiittasi muka yllättyneenä.

”Tässä on paljon kovan luokan tekijöitä mukana. Heitä ei aina käytetä oikealla tavalla, mutta silti, kovan luokan tekijöitä”, Reynolds myös twiittasi.

Reynolds naureskeli myös elokuvan visuaalisten tehosteiden kustannuksella. Lopulta mies tuli siihen päätelmään, että elokuva ei ole niin huono kuin hän luuli.

”Sadat huikeat työryhmän ja näyttelijäporukan jäsenet tekivät loistavaa työtä. Ei tämä täydellinen ole, mutta ei tämä ole mikään tragediakaan. Ensi kerralla en odota vuosikymmentä ennen kuin katson”, Reynolds kirjoitti.

”Tämän katsominen ei ollut lainkaan, mitä odotin. Olen yleensä niin ankara itselleni. Nyt kun olen vuosikymmenen päässä kaikesta, katsomiskokemus oli oikeastaan kummallisen ihana”, Reynolds jatkoi.

Green Lantern (suomeksi Vihreä Lyhty) -supersankarihahmo otettiin hiljattain esiin netissä, kun elokuvaohjaaja Zack Snyder ilmoitti, että hänen tulevassa Justice League -elokuvan ohjaajan versiossa nähdään supersankari, joka ”räjäyttää fanien mielet”. Monet alkoivat spekuloida, voisiko kyse olla Green Lanternista ja Reynolds otti kantaa spekulaatioihin. Aiheesta pääset lukemaan lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Ryan Reynoldsin rivo kommentti David Beckhamille räjäytti somen - hetkessä tuhansia tykkäyksiä

Lue myös: Ryan Reynolds ja Blake Lively uusivat lahjoituksensa - järjestö kiitti ja kettuili Hugh Jackmanille

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat