Kuva: AOP

Emma Watsonin sanottiin olevan "liian nätti" Harry Potter -elokuvan rooliin - kommentoi keskustelua

16.05.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Emma Watson näytteli jättisuositussa elokuvasarjassa Hermione Grangeria.

Näyttelijä Emma Watson, 31, nousi supertähteyteen jo lapsena, kun hän tähditti Harry Potter -elokuvasarjaa. Elokuvasarjan aikana Watson ja monet muut näyttelijät kasvoivat lapsista aikuisiksi.

Watson kertoo Harry Potter: Page to Screen -kirjassa, että oli saanut kommentteja ulkonäöstään, kun hänet valittiin Hermione Grangerin rooliin. Watson oli monen mielestä ollut "liian nätti", sillä Hermioneta kuvaillaan kirjassa "tavallisen näköiseksi".

- Muistan, kuinka lehdet kirjoittivat, että olin liian nätti näyttelemään Hermioneta, mutta en pahoittanut mieltäni siitä, kun se oli myös tavallaan kohteliaisuus.

- Mutta tietenkin halusin kaikkien ajattelevan, että olin oikea valinta rooliin ja että teen hyvää työtä ja olen muutakin kuin nätti.

YouTube-keskustelussa Harry Potter -kirjojen kirjoittaja J.K Rowling kertoi tietävänsä heti, että Watson oli täydellinen rooliin.

- Oli todella onnellinen sattuma, että puhuin Emman kanssa ensin puhelimessa ennen kuin tapasimme, sillä rakastuin häneen saman tien. Hän sanoi, että on näytellyt vain koulunäytelmissä ja oli todella hermostunut eikä uskonut, että sai roolin. Hän puhui putkeen varmaan minuutin hengittämättä kertaakaan.

Harry Potter -elokuvien jälkeen Watson on näytellyt muun muassa Kaunotar ja Hirviö, Noah ja Pikku Naisia -elokuvissa. Tällä hetkellä Watson pitää taukoa näyttelemisestä.

Lue myös: Tom Felton ja Emma Watson poseeraavat nostalgisessa kuvassa, fanit sekosivat: "En kestä!"

Lue myös: Emma Watson vai Millie Bobby Brown? Fanit hämmästelevät näyttelijöiden yhdennäköisyyttä

Lähde: Cheat Sheet


Kilpailut

Uusimmat