Kuva: AOP

Prinssi Harry teki hauskan paljastuksen hänen ja Meghanin suhteen alusta: 'Olimme kuin emme tuntisi'

16.05.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Meghan Markle saapui tapaamaan prinssi Harrya ensimmäistä kertaa Lontooseen vuonna 2016.

Prinssi Harry, 36, kertoi tuoreessa haastattelussa hauskan yksityiskohdan hänen ja Meghan Marklen, 39, suhteen alkuajoista. 

Harryn mukaan Markle saapui tapaamaan häntä ensimmäistä kertaa Lontooseen vuonna 2016. Pari halusi pitää orastavan suhteen salassa, ja tämän vuoksi he teeskentelivät paikallisessa marketissa olevansa toisilleen tuntemattomia.

- Kun Meghan tuli ensimmäisen kerran luokseni, menimme lontoolaiseen supermarkettiin. Teeskentelimme, että emme tunne toisiamme ja lähettelimme tekstiviestejä toisillemme eri käytäviltä, Harry kertoo.

Harryn mukaan paikalla olleet kiinnittivät kyllä häneen huomiota.

- Paikalla oli monia ihmisiä, jotka katsoivat minua ja tulivat tervehtimään. Samaan aikaan minä lähettelin Meghanille viestejä, joissa kyselin häneltä, onko löytämäni tuote oikea. Hän sanoi, että ei, sinä haluat leivinpaperia ja minä mietin vain, että missä hitossa sellaista on.

Harryn mukaan piilottelu toi eteen monenlaisia uusia yllätyksiä. 

- Minulla oli lippalakki ja pidin katseeni maassa ja yritin olla tunnistamaton. En ole varma, miten monta kertaa olen elämässäni tehnyt jotain samanlaista, mutta on hauskaa, kun näkee maailman ihan eri tavalla. On hämmentävää, miten paljon kenkiä ja purukumia sitä oikein näkeekään. 

Pari vihittiin 19. toukokuuta vuonna 2018. Vuotta myöhemmin syntyi heidän esikoispoikansa Archie. Tällä hetkellä pari odottaa toista lasta, jonka on määrä syntyä kesän aikana. 

Lue myös: Piers Morgan hyökkää jälleen herttuatar Meghanin kimppuun - nyt syynä naisen kirjaprojekti

Lue myös: Spekulaatiot Harryn ja Meghanin tulevan lapsen nimestä käyvät kuumina - yksi ylitse muiden

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Uusimmat