Kuva: AOP

Spekulaatiot Harryn ja Meghanin tulevan lapsen nimestä käyvät kuumina - yksi ylitse muiden

19.04.2021 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunta on aiemmin kertonut tulevan pienokaisen olevan tyttö.

Prinssi Harryn, 36, ja hänen puolisonsa Meghan Marklen, 39, perhe täydentyy kohta toisella lapsella. Pariskunta ilmoitti ilouutisesta helmikuussa. Vain hetkeä aiemmin Markle on kertonut, saaneensa aiemmin keskenmenon.

- Se oli heinäkuinen aamu, joka alkoi täysin normaalisti: tein aamupalaa, syötin koirat, otin vitamiinit. Etsin kadonneen sukan, poimin värityskynän, joka oli tippunut pöydän alle. Laitoin hiukset ponnarille, ennen kuin ottaisin poikani kehdostaan. Sen jälkeen, kun vaihdoin hänen vaippansa, tunsin pistävän krampin. Tipahdin lattialle lapsi sylissäni, hyräillen tuutulaulua, jolla pitäisin meidät molemmat rauhallisina. Tiesin, siinä esikoista sylissä pidellessäni, että menettäisin toisen lapseni, Markle kirjoitti New York Timesiin kirjoittamassaan esseessä. 

Pariskunnan pienen tyttären on määrä saapua maailmaan kesä-heinäkuussa. Pitkälle edenneestä raskaudesta johtuen, Marklea ei nähty prinssi Philipin hautajaisissa, sillä lentäminen olisi ollut suuri riski.

Vaikka laskettuun aikaan on on vielä aikaa, käyvät spekulaatiot pienokaisen nimestä jo kuumina. Yksi selkeä suosikki nettikansalla toki on. 

Spekulaatioiden mukaan nimellä saatetaan hyvinkin tehdä kunniaa sekä kuningatar Elisabetille että edesmenneelle prinssi Philipille. Philipillä oli nimittäin tapana kutsua puolisoaan lempimellä Lilibet. Tuota nimeä ei hänen lisäkseen muut käyttäneet. Nimi juontaa juurensa Elisabetin lapsuuteen. Tuolloin hän ei osannut lausua koko nimeään oikein, joten se juurtui Lilibet muotoon. 

Tässä onkin syy, miksi monet ovat vakuuttuneita siitä, että Harry ja Meghan valitsevat nimestä version Lily omalle tyttärelleen. Veikkauksissa vahvana on myös nimi Diana, joka tekisi kunniaa Harryn edesmenneelle äidille. 

Mitä veikkaat, millaisen nimen pienokainen saa?

Prinssi Philip haudattiin viikonloppuna. Hän menehtyi 99 vuoden ikäisenä. (kuva: AOP)

Lue myös: Kohujuontajan mukaan Meghanin ja Harryn väitteistä 17 on valetta - "En usko edelleenkään mitään"

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat