Kuva: AOP

Piers Morgan hyökkää jälleen herttuatar Meghanin kimppuun - nyt syynä naisen kirjaprojekti

05.05.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Herttuatar Meghan on kirjoittanut lastenkirjan isän ja pojan välisestä suhteesta, mutta Morganin mielestä Meghan ei ole oikea ihminen kirjoittamaan kyseisenlaista kirjaa.

Mediapersoona Piers Morgan, 56, on jälleen kritisoinut herttuatar Meghania kovin sanoin. Tällä kertaa Morgania häiritsee Meghanin juuri julkistettu kirjaprojekti. Meghan julkaisee The Bench -nimisen lastenkirjan, joka käsittelee isän ja lapsen välistä suhdetta. Meghanin kirjoittaman kirjan kerrotaan olevan inspiroitunut hänen puolisonsa prinssi Harryn ja parin esikoislapsen Archien välisestä suhteesta. Kirjan on määrä tulla julki kesäkuussa.

(kuva: AOP)

Piers Morganin mielestä Meghan ei ole oikea ihminen kirjoittamaan kyseisenlaista kirjaa. Mies kritisoi kirjaprojektia Daily Mailin kolumnissaan. Morgan nostaa esiin Meghanin vaikeat välit tämän oman isänsä Thomas Marklen kanssa.

Eipä unohdeta, että Markle on säälimättömästi katkaissut välit isäänsä Thomasiin eikä halua olla missään tekemisissä tämän kanssa, vaikka he asuvatkin nyt vain reilun sadan kilometrin päässä toisistaan. Hänen myös kerrotaan katkaisseen välinsä jokaiseen muuhun Markleen, eikä ketään heistä kutsuttu heidän häihinsä”, Morgan kirjoittaa.

Piers Morgan kritisoi kirjoituksessaan myös prinssi Harryn suhtautumista tämän isään prinssi Charlesiin. Harry kertoi maaliskuussa Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa, että hänen isänsä ei enää vastannut hänen puheluihinsa sen jälkeen, kun pari oli muuttanut Yhdysvaltoihin. Morganin mielestä Harry valittaa isästään kuin ”hemmoteltu teini”.

Piers Morgan ajautui kohun keskelle kommentoituaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Oprah-haastattelua Good Morning Britain -ohjelmassa. Mies laukoi, ettei usko sanaakaan siitä, mitä Meghan haastattelussa sanoi, mukaan lukien kommentit itsetuhoisista ajatuksista. Morgan sai tästä kritiikkivyöryn, joka johti siihen, että hän jätti paikkansa ohjelmassa kanavan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Lue myös: Piers Morganin Meghan-kommenteista ennätysmäärä virallisia valituksia - mies itse reagoi vähätellen

Lue myös: Harry ja Meghan ovat pahoillaan kohuhaastattelusta - "He toivovat, että asiat olisivat toisin"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat