Kuva: AOP

Huippumalli Naomi Campbellista, 50, tuli äiti - paljasti ilouutisen Instagramissa

19.05.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Campbellin julkaisu on kerännyt hurjan määrän onnitteluja.

Huippumalli Naomi Campbell, 50, yllätti monet ilmoittamalla eilen Instagram-tilillään, että hän on saanut esikoisensa. Campbellin julkaisemassa kuvassa nähdään kaksi pientä jalkaa sekä niitä kannatteleva käsi.

"Kaunis pieni siunaus on valinnut minut äidikseen. Olen todella otettu siitä, että olen saanut tämän lempeän sielun elämääni. Ei ole sanoja sille, miten voisin kuvailla tätä elinikäistä sidettä, jonka jaan nyt pienen enkelini kanssa. Ei ole olemassa suurempaa rakkautta," Campbell kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä. 

Julkaisu on kerännyt suuren määrän onnitteluja. Heidän joukossaan monia julkisuudesta tuttuja kasvoja.

"Olen niin onnellinen puolestasi ja odotan innolla, että tapaan hänet," kommentoi muun muassa muotisuunnittelija Donatella Versace.

"Olen todella onnellinen puolestasi, rakas ystävä. Tiesin aina, että jonain päivänä sinusta tulee äiti," toteaa kuvan yhteydessä sen sijaan malli Helene Christensen.

Julkaisun kommentteineen näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Campbell on aina ollut vaitonainen yksityiselämästään. Hän on kuitenkin kertonut aiemmin haluavansa kovasti äidiksi. 

- Ajattelen lapsia koko ajan. Mutta nyt, kun tiede on niin kehittynyt niin uskon, että minulla ei ole mikään kiire, vaan voin hankkia niitä milloin vaan, Campbell pohti vuonna 2017 antamassaan haastattelussa. 

Tuon haastattelun pääset lukemaan täältä

Campbell on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä huippumalleista. Hänen uransa alkoi vasta 15-vuotiaana. Hän oli ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka poseerasi Voguen britti- sekä ranskalaisversiossa sekä Time-lehden kansikuvassa. Hänet on nähty myös legendaarisessa Playboyssa

Lue myös: Naomi Campbell vei koronalta suojautumisen uudelle tasolle - Instagram-kuva jakoi mielipiteet

Lue myös: Naomi Campbell julkaisi alastonkuvansa - somessa hehkutetaan näkyä

Kilpailut

Uusimmat