Kuva: AOP

Barack Obama ufohavainnoista: 'On olemassa erilaista materiaalia, jota tutkitaan'

20.05.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Obama ja juontaja James Corden juttelivat ufoissa tuoreessa The Late Late Show with James Corden -ohjelman haastattelussa.

Yhdysvaltojen presidenttinä vuosina 2009–2017 toiminut Barack Obama, 59, antoi haastattelun The Late Late Show with James Corden -ohjelmalle, jossa juontaja James Corden, 42, halusi tietää ufoista.

Obama myönsi, että tuntemattomista lentävistä objekteista on armeijalla havaintoja.

- Se on totta, että on olemassa erilaista materiaalia taivaalla lentävistä esineistä, joista emme tiedä, mitä ne ovat. Emme voi selittää niiden lentorataa ja sitä, kuinka ne liikkuivat. Uskon, että ihmiset edelleenkin yrittävät vakavasti tutkia niitä ja ottaa asioista selvää. Muuta minulla ei ole sinulle sanottavaa tänään.

Obama on mainostanut viime aikoina kirjaansa A Promised Land, jossa hän kertoo hyvin avoimesti elämästään. Kirjan tiimoilta Obama oli antanut haastattelun myös viime vuonna talk show -juontajalle Stephen Colbertille, missä Colbert halusikin tietää presidentiltä ufoista.

Colbert kysyi suoraan, onko ufoja olemassa.

- En voi kertoa sinulle, anteeksi, Obama vastasi. Kyseinen vastaus ei riittänyt juontajalle, vaan hän painosti.

- Otan tuon kyllä-vastauksena. Sillä jos niitä ei olisi olemassa, olisit sanonut niin. Näytit juuri korttisi! Luulin, että olisit parempi pokerissa. Paljastit kaiken!

Lue myös: Onko ufoja olemassa? Barack Obama joutui tiukan kysymyksen eteen

Lue myös: Ufo kuvattiin New Yorkissa - "Selvä todiste alieneista"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat