Kuva: AOP

Prinssi Harry pelkää vaimonsa menettämistä: 'Mietin, että joudunko kasvattamaan lapsemme yksin'

25.05.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Prinsessa Diana menehtyi vuonna 1997 auto-onnettomuudessa. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

Prinssi Harry, 36, pelkää kovasti vaimonsa Meghan Marklen, 39, menettämistä. Harryn suurimpana huolenaiheena on ollut se, että hänen vaimonsa kokee saman kohtalon kuin hänen edesmennyt äitinsä prinsessa Diana, joka menehtyi 36-vuotiaana auto-onnettomuudessa. 

Tietojen mukaan Harryn pelko siitä, että hän menettää vaimonsa ja joutuu kasvattamaan Archie-poikansa yksin, oli suurin syy sille, että hän päätti luopua kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

The Me You Can’t See -sarjassa Harry kertoo Oprah Winfreylle illasta, jolloin Markle kertoi hänelle itsetuhoisista ajatuksistaan. Markle oli tuolloin kuudennella kuulla raskaana. 

- Pelottavinta oli hänen ajatusten selkeys. Hän ei ollut kadottanut sitä, hän ei ollut hullu. Hän ei myöskään ollut alkoholin tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Hän pääsi kaikesta yli siksi, että hän ei halunnut minun menettävän enää toista tärkeää ihmistä elämässäni, naista, joka kantaa lastani.

Harryn mukaan hän tunsi olevansa ansassa sekä median että systeemin vuoksi. Hänellä ei ollut mahdollisuutta paeta velvollisuuksiaan tai saada apua Marklen mielenterveysongelmiin. Siksi hän päätti lähteä kuninkaallisesta perheestä. 

- Minulla oli lapsi, jonka silmiin katsellessani mietin aina, päättyykö vaimoni elämä kuten äitini ja joudun kasvattamaan hänet yksin.

Tammikuussa 2020 prinssi Harry ja hänen vaimonsa ilmoittivat aikeestaan jatkossa olla taloudellisesti riippumattomia hovista ja vetäytyvänsä roolistaan kuningashuoneessa. Tämän jälkeen he muuttivat Los Angelesiin Yhdysvaltoihin. 

Lue myös: Prinssi Harry syyttää isäänsä ja myöntää käyttäneensä huumeita - 'Elämäni oli yhtä painajaista'

Lue myös: Harryn ja Meghanin kohujen kevään tyly seuraus - kukaan kuninkaallisista ei onnitellut hääpäivänä

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat