Kuva: AOP

Jennifer Lopez ja Ben Affleck kaukosuhteessa? "He eivät anna välimatkan tulla esteeksi"

27.05.2021 15:45 - Iiro Myllymäki

Lähteen mukaan kaksikko yrittää saada suhteen toimimaan etäisyydestä huolimatta.

Jennifer Lopezin, 51, ja Ben Affleckin, 48, välien uudesta lämpenemisestä on huhuttu viime aikoina. Paparazzit ovat ikuistaneet kaksikon yhteiskuviin, ja lähteiden mukaan aiempi kihlapari vietti juuri neljä päivää yhdessä Miamissa. Tätä ennen he ovat viettäneet aikaa yhdessä Montanassa ja Los Angelesissa.

Lopez ja Affleck asuvat eri puolilla Yhdysvaltoja. E! Newsin haastattelema lähipiirin lähde kertoo, että pari haluaa saada kaukosuhteen toimimaan.

- Heille ei ole ongelma tavata toisiaan missä vain, lähde kertoo.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck vuonna 2003 (kuva: AOP)

Lähteen mukaan Affleckin ja Lopezin kaukosuhde toimii hyvin. Lopez on pitänyt majaa Miamissa erottuaan juuri Alex Rodriguezista, kun taas Affleck asuu Los Angelesissa.

- Ben on mielellään osa Jenniferin elämää Miamissa, missä he ovat viettäneet paljon aikaa vain rentoutuessa toistensa seurassa. Heillä on ollut mukavat muutama päivää, ja kaikki on tuntunut helpolta, lähde sanoo.

- He menevät päivä kerrallaan, mutta he eivät anna välimatkan tulla esteeksi, lähde jatkaa.

Myös toinen lähde vahvistaa, että kaksikko on viettänyt aikaa yhdessä ja molemmat yrittävät omistaa aikaa toisilleen perhe- ja työvelvoitteiden ohella.

Lopez ja Affleck olivat kihloissa 2002–2004. Lopez kertoi erostaan Alex Rodriguezin kanssa huhtikuussa, ja Affleckin ja Ana de Armasin erosta puolestaan uutisoitiin tammikuussa.

Lue myös: Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhde syvenee? Lomailivat yhdessä Montanassa

Lue myös: Yksityiskohta, joka kiinnitti fanien huomion tuoreissa Ben Affleck -kuvissa: "Ottiko hän sitä koskaan pois?"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat