Kuva: MTV3

Innokas fani yllätti Salkkarit-tähti Tuuli Mattilan silloin, kun hän vähiten osasi odottaa: 'Suoraan sanoen ahdistuin'

02.06.2021 10:15 - Henna Koste

Näyttelijä Tuuli Mattila sai yllättävää huomiota pääsiäisreissullaan.

Näyttelijä Tuuli Mattila on tullut tutuksi suurelle yleisölle Salatut elämät -sarjan Susuna. Vuoden päivät Salkkarit-tuotannossa näytellyt Mattila myöntää, että korona-ajan ja maskien käytön vuoksi, hän on saanut kulkea kaduilla rauhassa. Satunnaiset kohtaamiset katsojien kanssa ovat kuitenkin olleet mukavia. Pääsiäisen Lapin reissulla tosin näyttelijä sai osakseen tavallista enemmän huomiota.

- Useampi huuteli ladulla, että ”Hei Susu!”. Yksi mies kaatui suksilla eteeni ja sanoi, että meni niin sekaisin, kun olen Salkkareista. En sano pahalla, mutta suoraan sanoen vähän ahdistuin siitä. Se tilanne tuli vähän yllätyksenä, Mattila kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Ladulla näyttelijä nautti hiihtokeleistä ilman maskia ja aurinkolaseja.

- Kyllä siinä mietti, että olisi voinut olla joku pipo, jonka olisi voinut vetää syvemmälle päähän. Siinä rupesi tiedostamaan oman olemisensa, Mattila naurahtaa.

Mattila kirjoittaa näyttelijän työn ohella käsikirjoituksia. Erilaisia tilanteita hän katsookin kirjoittajan linssien läpi ja inspiroituu. Samalla alalla työskentelee Mattilan kumppani, ohjaaja Lauri Nurkse.

- Nämä ovat intohimoammatteja ja näistä riittää paljon puhuttavaa. Se on iso rikkaus. Toki  joskus työ ja vapaa-aika menevät sekaisin.

Pariskunta on tehnyt yhdessä töitä muun muassa Ylen tuoreessa Kentän laidalla -sarjassa. Mattila näyttelee, ja Nurkse ohjaa. 

Tuuli Mattilan avopuoliso on ohjaaja Lauri Nurkse. (kuva: MTV3/AOP)

Lue myös: Näyttelijä paljasti hauskat taustat Salkkarit-kirjan kannen takaa - peruukkia olisi pitänyt editoida

Lue myös: Tommi Taurula kertoo hauskat faktat Salkkareiden kaljakohtauksista: "Eihän katsoja sitä tiedä"

Kilpailut

Uusimmat