Kuva: AOP

Kun Frendit-tähti kertoi hittisarjan inhottavimmasta puolesta, ei puheesta ollut tulla loppua - olisitko arvannut?

01.06.2021 08:15 - Henna Koste

Näyttelijä David Schwimmerille on jäänyt mieleen apinan kanssa kuvatut kohtaukset. Suloinen apina oli näyttelijän mukaan haastava kanssanäyttelijä.

Frendit-sarjan odotettu paluujakso vastasi monen fanin toiveisiin. Jaksossa nähtiin kaikki sarjan päätähdet, jotka olivat kokoontuneet muistelemaan hittisarjan kultavuosia. Kuuden päänäyttelijän lämpimät näkyivät katsojille, mutta kuuluivat myös heidän puheissaan. 

Erikoisjaksossa brittikoomikko James Corden haastatteli näyttelijäkaartia Jennifer Anistonia, Courteney Coxia, Lisa Kudrow'ta, Matt LeBlancia, Matthew Perrya ja David Schwimmeria liveyleisön edessä. Jaksossa annettiin myös fanien esittää kysymyksiä. Yksi kysymys kuuluikin: mikä näyttelijöistä oli sarjan tekemisessä kaikista inhottavinta?

Rossia näytelleellä David Schwimmerilla oli kysymykseen vastaus kirkkaana mielessään. Näyttelijän haasteet liittyivät Marcel-apinan kanssa näyttelemiseen. Ennen palopuhettaan Schwimmer korosti olevansa eläinrakas. 

- Apina oli tietysti koulutettu. Sille näytettiin merkkiä, että se osasi tehdä juttunsa oikeaan aikaan, näyttelijä kertoo erikoisjaksossa.

Aina kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Kun apina ei tehnyt työtään suunnitelmien mukaan, meni koko kohtaus uusiksi.

- Meidän täytyi siis aloittaa alusta ja tehdä kaikki uudelleen, koska apina ei tehnyt osuuttaan oikein, näyttelijä sanoo. 

Monissa kohtauksissa apina istui Rossin olkapäällä. Näyttelijä tunnustaa, että häntä puistatti ajatus siitä, että apina söi elävää ravintoa ja toisessa hetkessä hän möyhi jo tahmaisilla käsillään Schwimmerin hiuksia. 

Miehen puheenvuoro kesti pitkään, ja kollegat sekä yleisö olivat huvittuneita hänen avautumisestaan. 

David Schwimmer muistetaan Frendit-sarjan Rossina. (kuva: AOP)

Lue myös: Frendit-tähtiä sitoi ankara keskinäinen sopimus - "Se oli kirjoittamaton sääntö"

Lue myös: Frendien paluussa yksi asia nousi keskusteluihin negatiivisessa mielessä - ymmärrätkö?

Kilpailut

Uusimmat