Kuva: All Over Press

Ohjaaja aikoi rajata seksikohtauksesta pois "epäedullisen" kuvakulman - Kate Winslet ärähti

01.06.2021 17:15 - Senja Rapila

45-vuotias näyttelijäkonkari sanoi välittömästi Mare of Easttown -sarjan ohjaajalle suorat sanat.

Näyttelijä Kate Winslet, 45, paljastaa tuoreessa haastattelussa, että sarjaan Mare of Easttown kuvattu seksikohtaus herätti eriäviä mielipiteitä tuotantotiimin sisällä.

Winslet kertoo, että ohjaaja Craig Zobel tarjoutui rajaamaan kohtauksen niin, ettei näyttelijättären vyötärönseutua näe. Otoksessa kertoman mukaan näkyi "vatsamakkaroita", jotka eivät ohjaajan mielestä ollut Titanic-konkarille eduksi televisioruuduilla.

- Sen jos uskallat tehdä, niin..., Winslet kertoi vastanneensa siihen, kun Zobel vakuutteli ettei hänen "epäedullinen" kuvakulmansa tulisi näkymään sarjan julkaistussa jaksossa.

Oscar-voittaja halusi pitää kiinni siitä ajatuksesta, että hän näyttelee realistista ja samaistuttavaa, keski-ikäistä naista suositussa HBO-sarjassa. Hahmolla on omat heikkoutensa ja vikansa, kuten meillä kaikilla. Lopulta kohtaus jätettiin sarjan uudelle tuotantokaudelle sellaisenaan.

Winslet on myös kertonut, että joutui puuttumaan televisiosarjan mainosmateriaaliin kahdesti ennen niiden julkaisua. Hän kertoo, että kuvat olivat aivan liian käsiteltyjä. Kuvista oli muokattu muun muassa ryppyjä pois rankalla kädellä. 

Voit katsoa sarjan trailerin alapuolelta.

Lue myös: Kate Winsletin kroppaa arvosteltiin karusti uran alkuvaiheilla: "Se vahingoitti itsetuntoani"

Lue myös: Kate Winslet katuu työskentelyään tunnettujen ohjaajien kanssa: "Mitä v*ttua oikein ajattelin?"

Lue myös: Titanic-elokuvan kulisseissa ei ollut romantiikkaa - Kate Winslet: "En viehättynyt hänestä lainkaan"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat