Kuva: splash

Titanic-elokuvan kulisseissa ei ollut romantiikkaa - Kate Winslet: "En viehättynyt hänestä lainkaan"

09.10.2017 18:45 - Senja Rapila

Leonardo DiCaprion vastanäyttelijänä ollut Winslet on paljastanut, ettei ole koskaan tuntenut mitään romanttista DiCapriota kohtaan.

Ikisuosikki Titanic on monen suosikkielokuva, varsinkin jos mietitään kaikkien aikojen romanttisimpia elokuvia. Monien mielestä valkokuvakankaalla nähty romanssi on jopa niin oikean näköistä, että monet ovat kautta aikojen uskoneet Leonardo DiCaprion ja Kate Winsletin oikean elämän romanssiin. Viimeksi tämän vuoden puolella huhuttiin, että pari olisi vihdoin löytäneet toisensa.

Tosielämässä he eivät kuitenkaan ole koskaan deittailleet. Winslet on paljastanut tuoreessa haastattelussa, ettei ole koskaan edes pitänyt monien naisten kuolaamaa DiCapriota viehättävänä.

- Olimme molemmat todella nuoria ja olimme onnekkaita sen suhteen, ettemme koskaan pitäneet toisistamme romanttisessa mielessä. Tiedän, että se on ärsyttävää kuulla, mutta ei, me emme koskaan oikeasti pitäneet toisistamme, Winslet kertoo.

Kaksikko on ollut hyviä ystäviä kaikkien näiden vuosien ajan.

- Pystyimme kiusaamaan toisiamme silloin, ja pystymme vieläkin. Se on mahtavaa.

Winslet on myös aiemmin kertonut leikanneensa lapsena palan perheystävän korvasta. Pääset lukemaan lisää paljastuksesta aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Titanicin päätähdet julkaisivat yhteiskuvan - "jengi taas kasassa"

Lue myös: Kate Winslet antoi tärkeän elämänohjeen: "Olisipa joku kertonut minulle"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat