Kuva: AOP

Kalle Lamberg muistelee kiusallista tilannetta Possen lähetyksessä: 'Aloin tuntea kihelmöintiä alakerrassani'

01.06.2021 20:45 - Henna Koste

Kalle Lamberg joutui kärsimään kylmägeeli-haasteen vahingossa kahteen kertaan.

Posse palaa syksyllä televisioon yhdeksännen kauden jaksoin. Ruudussa nähdään tuttuun tapaan Aku Hirviniemi, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaska Saariluoma ja Kalle Lamberg

Lamberg kertoi MTV:n syksyn ohjelmiston julkistustilaisuudessa odottavansa uutta kautta innolla. Hän totesi myös, että vauhdikkaan show'n tekemisessä on ehtinyt vuosien varrella sattua ja tapahtua. Keväällä 2019 Lamberg joutui juontamaan ohjelmaa kylmägeelit housuissaan, kun hän hävisi pullonpyöritys-haasteen muiden ohjelman juontajien kesken. 

Mies sai tuntea kylmägeelin vaikutukset nahoissaan myös toisessa jaksossa, tällä kertaa tosin vieläkin huonomman tuurin vuoksi.

- Sanoin puvustajalle, että voisin laittaa ne mustat housut, kun ne näyttivät kivalta. Niitä ei oltu kuitenkaan laitettu pesuun. Kesken haastattelun aloin tuntea viilentävää kihelmöintiä alakerrassani. Kärsin kaksi lähetystä putkeen, enkä voinut sanoa, mikä on. Jengi vain ihmetteli, että miksi olen niin vaikeana, Lamberg kertoi medialle MTV:n tilaisuudessa. 

Lue myös: Tunnetko suomalaiset juontajat ja ohjelmat? Tee hauska testi ja hyppää aikamatkalle

Kilpailut

Uusimmat