Kuva: AOP

Lähipiiri: Scott Disick haluaisi, että Kourtney Kardashian olisi hänestä mustasukkainen

01.06.2021 22:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disick myönsi viime vuonna kuvatuissa suosikkisarjan jaksoissa, että on helposti mustasukkainen Kourtney Kardashianista.

Scott Disick, 37, ja Kourtney Kardashian, 42, olivat pitkään naimisissa ja heillä on kolme yhteistä lasta. Nykyään Disick seurustelee 19-vuotiaan Amelia Hamlinin kanssa ja Kardashian rumpali Travis Barkerin, 45, kanssa.

Disick on lähipiirin lähteen mukaan mustasukkainen siitä, että Kardashian on löytänyt uuden rakkauden. Kourtneyta taas ei haittaa se, että Disickilla on uusi kumppani. Kardashian oli muun muassa osallistunut vastikään Disickin syntymäpäiväjuhliin.

- Kourtneyhin Amelian ja Scottin suhde ei vaikuta eikä se häiritise. Hän haluaa tukea suhdetta, vaikka Scott ei ole yhtä läheinen Amelian kanssa kuin oli Sofia Richien kanssa.

- Scott taas toivosi, että suhde aiheuttaisi Kourtneyssa edes jotain tunteita, sillä hän itse saa negatiivisia fiiliksiä Travisin ja Kourtneyn rakkaudesta. Hän on edelleenkin Kourtneyn uudesta suhteesta hieman skeptinen.

Viime vuonna kuvatuissa Keeping up with the Kardashians -sarjan jaksoissa Disick ja Kardashian olivat vielä sinkkuja. Tuolloin Disick oli valmis kosimaan eksäänsä uudelleen ja sai mustasukkaisuuskohtauksia.

Lue myös: Scott Disick sai mustasukkaisuuskohtauksen Kourtney Kardashianista - "Sattuu todella paljon"

Lue myös: Travis Barker ei osallistunut Kourtney Kardashianin eksän juhliin - syy varsin selkeä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat