Kuva: AOP

Ex-avioparin ystävyys kukoistaa - Jennifer Aniston tukena Brad Pittin raskaassa huoltajuuskiistassa

02.06.2021 08:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Entisen avioparin, Jennifer Anistonin ja Brad Pittin ystävyys näyttää kukoistavan. Anistonin kerrotaan auttavan Pittia muun muassa koiranpennun hankinnassa.

Entisen avioparin, näyttelijä Jennifer Anistonin, 52, ja Brad Pittin, 57, kerrotaan lähentyneen entisestään. Anistonin kerrotaan olevan apuna Pittille muun muassa koiranpennun hankinnassa. Pitt on lähteen mukaan kiinnostunut koiran hankinnasta etenkin nähtyään, kuinka paljon Anistonin koirat tuottavat iloa omistajalleen. Lähde kertoo Anistonin uskovan, että koiran hankinta tekisi todella hyvää Pittille, joka on viime aikoina joutunut rämpimään läpi pitkän huoltajuuskiistan lastensa äidin, näyttelijä Angelina Jolien, 45, kanssa.

Lähteestä kerrotaankin, että Aniston näyttäisi olevan Pittin tukena aina, kun hän tarvitsee. 

- Jen on ollut yksi harvoista ystävistä, johon hän on pitänyt yhteyttä. Jennifer on jatkuvasti kysynyt hänen vointiaan ja kannustanut häntä tekemään piristäviä asioita, lähteestä kerrotaan.

Aniston ja Pitt avioituivat vuonna 2000 ja erosivat vuonna 2005, jonka jälkeen Pitt nai Jolien ja Aniston avioitui näyttelijä Justin Therouxin, 49, kanssa. Molemmat liitot kuitenkin päättyivät eroon. Pitt ja Aniston on nähty eronsa jälkeen useissa eri tilaisuuksissa yhdessä ja fanit toivoisivatkin sitkeästi näkevänsä heidän palaavan yhteen myös pariskuntana. Molempien on kuitenkin nähty deittailevan muita ihmisiä aiemmin tänä vuonna.

Lue myös: Millaista oli saapua Frendit-kuvauspaikalle 17 vuoden jälkeen? Jennifer Aniston kertoo

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat