Kuva: AOP

Millaista oli saapua Frendit-kuvauspaikalle 17 vuoden jälkeen? Jennifer Aniston kertoo

01.06.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhteenpaluu oli jokaiselle tunteellinen kokemus.

Odotettu Frendit-paluujakso julkaistiin vihdoin viime viikolla. Jaksossa Jennifer AnistonCourteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ja David Schwimmer palaavat siis legendaariselle kuvausstudiolle muistelemaan ja pelailemaan. 

Supersuosioon nousseen sarjan kuvauksien päättymisestä on kulunut jo 17 vuotta. Siksi ei ole ihme, että paikalle palaaminen sai näyttelijöissä aikaan monenlaisia tunteita. Anistonin, 52, mukaan se oli kuin lyönti sydämeen. 

- Se oli omalla tavallaan eräänlainen isku sydämeen. Luulen, että se oli sitä meille kaikille, jopa Courteneylle. Se sai meidät kaikki liikuttumaan, hän kertoo.

Saapuminen paikkaan, jossa oli nähtävillä kaikki sarjasta tuttu rekvisiitta, oli kuin aikamatkustamista. 

- Romantisoimme sen hetken. Toki on muistettava, että emme ole olleet siellä sarjan päättymisen jälkeen. Se aika oli hyvin tärkeää aikaa. Jouduimme hyvästelemään jotain sellaista, mitä emme halunneet hyvästellä, mutta tiesimme, että on aika sanoa hyvästit, sillä meillä oli tulevaisuus edessämme.

- Se tuntui melkein siltä, kuin aika olisi pysähtynyt ja olisimme matkustaneet ajassa. Siinä oli paljon hyvää, mutta paljon myös sydäntä särkevää. 

Frendit teki tähdistään miljonäärejä sekä kaikkien tuntemia tähtiä ja heidän hahmoistaan ihmisille suunnattoman tärkeitä. Sen merkitys on Anistonille valtavan suuri.

- Se rakkaus, mikä ihmisillä on näitä hahmoja kohtaan, on jotain sellaista mitä ei voi selittää. Se on muistutus siitä ilosta, jota olemme voineet sarjan myötä ihmisille tuoda. On erityisen mahtavaa olla osa tätä kaikkea. 

Paluujakson trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Jennifer Aniston puki Rachel Greenin suosikkimekon tyylillä - katso ja vertaa

Lue myös: Frendien rakastettu pariskunta paljasti ihastuneensa myös tosielämässä - "Se oli molemminpuolista!"

Lue myös: Fanit huolestuivat Matthew Perrystä Frendit-sarjan paluujaksossa - ohjaaja ja tuottaja kommentoivat

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat