Kuva: AOP

Pink ja hänen miehensä julkaisivat tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi sarjan söpöjä kuvia - katso

04.06.2021 07:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Laulaja Pink ja hänen miehensä, Carey Hart julkaisivat tyttärensä 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi sarjan suloisia kuvia.

Pink, 41, sekä hänen miehensä, motocross-ajaja Carey Hart, 45, liikuttuivat somessa, miten nopeasti heidän ensimmäinen tyttärensä on kasvanut ja julkaisivat kumpikin Instagram-tileillään kuvia esikoistyttärestään, Willow Hartista, 10. 

Pinkin julkaisussa äiti ja tytär halailevat tiukasti. Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

"Rakkaani. Pieni puuni. Kiitos. Hyvää syntymäpäivää. #vuosikymmenrakkautta", Pink kirjoitti kuvatekstiksi.

Kuva keräsi paljon onnitteluja.

"Onnea pikku-Willow, niin moni rakastaa sinua!"

"Hyvää syntymäpäivää, upea Willow! Toivottavasti sinulla on paras päivä!"

Myös Pinkin puoliso jakoi Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa tytär esiintyy vanhempiensa kanssa. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Hartin julkaisemat kuvat sijoittuvat eri vuosiin, aina siihen asti, kun Hart pitelee tytärtä vauvana sylissään. Hart liitti kuvaan myös liikuttavan kuvatekstin.

"Elämäni rakkaus. Numero #1. Ihminen, joka opetti minulle välitöntä rakkautta. Ihminen, joka opetti minua olemaan isä. Hyvää 10-vuotissyntymäpäivää, Willow. Kasvat ihan liian nopeasti, mutta sinulla on uskomaton äitisi ja minut, enkä malta odottaa nähdä vahvaa ja itsenäistä naista, joksi tulet. Rakastan sinua."

Pinkillä ja Hartilla on lisäksi vuonna 2016 syntynyt poika, Jameson Hart, 4. Pariskunta on tavannut vuonna 2001 ja mennyt naimisiin vuonna 2006. He erosivat lyhyeksi aikaa vuonna 2008, mutta palasivat yhteen ja vuonna 2011 saivat ensimmäisen lapsensa. 

Lue myös: Pink kohtasi lapsuuden ihastuksensa: 'Revin julisteen seinältäni, kun menit naimisiin'

Lue myös: Laulaja Pink on ollut naimisissa jo 15 vuotta - paljastaa turvautuneensa parisuhdeterapiaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat