Kuva: AOP

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhde lämpenee, lähipiiri paljastaa: "Hän on hulluna Beniin"

03.06.2021 23:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kaksikko ei välittänyt ulkopuolisista, kun he hempeilivät kaupungilla julkisesti.

Uutisoimme toukokuun alussa Jennifer Lopezin, 51, viettävän aikaa tiiviisti entisen miesystävänsä Ben Affleckin, 48, kanssa. Tuoreimmissa kuvissa kaksikko nähdään läheisissä tunnelmissa matkalla romanttiselle illalliselle. Daily Mail -sivusto uutisoi, ettei paria haitannut ulkopuoliset silmät, vaan he hempeilivät avoimesti.

- He näyttivät todella hyvältä yhdessä ja vaikuttivat onnellisilta. Jennifer vaikutti onnelliselta ja nojaili jatkuvasti Beniin, silminnäkijä on kertonut E! Online -sivustolle.

Silminnäkijöiden mukaan pari oli illallisella yhdessä Lopezin ystävien kanssa.

- Hän tuli toimeen hyvin Jenniferin ystävien kanssa ja vaikutti siltä, että keskustelu oli helppoa. He nauroivat paljon ja heillä oli muutenkin hauskaa.

Tiettävästi suhde on roihahtamassa kunnolla.

- Hän on hulluna Beniin. Ben hemmottelee häntä rakkaudella ja on hyvin hauska ja hurmaava. Hän on miesten mies ja Jennifer pitää häntä hyvin viehättävänä ja vahvana. Hän ottaa suhteen vakavasti ja näkee tulevaisuuden Benin kanssa, Lopezin ystävä on kertonut E! Online -sivustolle.

Maailma on seurannut tiiviisti ja jännityksellä tätä yllättävää, uudelleen roihahtanutta romanssia: olisiko kyseessä kuitenkin Lopezin loppuelämän rakkaus? Lopez ja Affleck nimittäin seurustelivat 2000-luvun alussa ja kihlautuivat vuonna 2002. Kihlaus kesti kaksi vuotta ja suhde päättyi eroon vuonna 2004. Ikonista paria kutsuttiin tuolloin yhdistelmänimellä Bennifer, joka aloitti aikoinaan julkkisparien etunimien yhdistämistrendin.

Myös fanit ovat innostuneet parin lämpimistä väleistä. Uutisoimme jo toukokuun alussa siitä, että fanit innostuivat välittömästi parin seurusteluhuhuista. Monet totesivat uudelleen sytytelleen parisuhteen vieneen heidät ajassa takaisinpäin.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck kaukosuhteessa? "He eivät anna välimatkan tulla esteeksi"

Lue myös: Jennifer Lopez vietti aikaa nyt toisen eksänsä kanssa - Ben Affleck ei ollut mukana

Lue myös: Eronnut Jennifer Lopez bongattiin eksänsä kanssa - fanit innostuivat spekuloimaan

Lue myös: Lähipiirilähteet paljastavat Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin eron todellisen syyn

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat