Kuva: AOP

Kourtney Kardashian turhautuu äitinsä ehdotuksesta - 'Tästä puhutaan jatkuvasti"

06.06.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kourtney Kardashian ja Scott Disick erosivat vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Pariskunnan "toivottu" yhteenpaluu tulee esille Kris Jennerin myötä suosikkisarjassa.

Jättisuositun Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeisestä tuotantokaudesta on saatu uusi maistiainen, jossa Kris Jenner, 65, ja hänen tyttärensä Kourtney Kardashian, 42, katselevat vanhoja kuvia.

Eräässä kuvassa Kardashian poseeraa yhdessä ex-miehensä Scott Disickin kanssa ja tämä herättää keskustelua.

- En haluaisi muuta kuin että näkisin, kuinka vanhenisit yhdessä jonkun kanssa, ja olisi mahtavaa, jos se olisi lastesi isä. Olen sitä mieltä, että Scott haluaisi, että palaisitte takaisin yhteen, Jenner muun muassa sanoo tyttärelleen.

Kardashian hieman turhautuu äitinsä ehdotuksesta.

- Meillä on Scottin kanssa omat yksityiset keskustelumme ja en halua, että siitä puhutaan jatkuvasti, Kardashian sanoo kameralle.

Kourtney Kardashian ja Scott Disick erosivat vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Useat fanit ovat toivoneet jo pitkään, että ex-pari palaisi takaisin yhteen.

Sarjan jaksot on kuvattu viime vuonna, joten Kardashian on aloittanut sen jälkeen uuden suhteen Travis Barkerin kanssa ja Disick Amelia Hamlinin kanssa.

Näet videon alta tai tästä.

Lue myös: Lähipiiri: Scott Disick haluaisi, että Kourtney Kardashian olisi hänestä mustasukkainen

Lue myös: Scott Disickin ja mallirakkaan ikäeroa kommentoitiin - Travis Barker tykkäsi

Suosittelemme

Uusimmat