Kuva: AOP

Khloé Kardashian sai vihamielisiä kommentteja ulkonäöstään - kertoi tärkeän muistutuksen somesta

08.06.2021 09:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Khloé Kardashian joutui hyökkäävien kommenttien kohteeksi sosiaalisessa mediassa, mutta vastasi kommentoijalle napakasti ja muistutti samalla somen varjopuolista.

Khloé Kardashian, 36, esiintyi hiljattain Nurtec-lääkehtiön migreenilääkkeen mainosvideolla. Kardashian jakoi videon Twitterissä ja julkaisu keräsi paljon ihastuneita kommentteja, mutta myös yhden, joka sai Kardashianin vastaamaan kommentoijalle napakasti. 

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Yksi käyttäjistä kommentoi hyvin piikikkäästi Kardashianin ulkonäköä ja nosti esiin kauneusleikkausepäilyjä, jotka Kardashian on jo aiemmin kuitannut perättömiksi.

"Osoittavatko tutkimukset, että mitä enemmän teet kauneusleikkauksia, sitä enemmän kärsit migreeneistä? Minkälainen lääkeyhtiö valitsee edustajakseen jonkun, jolle on tehty niin paljon kauneusleikkauksia, että näyttää alienilta?" 

Kardashian ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi kommenttiin napakasti, mutta kohteliaasti.

"Olen pahoillani, että tunnet noin. Sinulla on kaikki oikeus estää/mykistää minut. Olet oikeutettu mielipiteisiisi, juuri niin kuin minäkin omiini. En usko, että sinun pitäisi kutsua itseäsi feministiksi, jos hyökkäät naisten kimppuun, jotka eivät yllyttäneet sinua."

Fanit ovat kyselleet Kardashianilta, kuinka tämä jaksaa ikävien kommenttien kanssa. Kardashian on antanut tärkeän neuvon someen liittyen.

"Mykistä tai estä kuka vain ja jokainen, joka sinun tarvitsee, jotta voit olla henkisesti vahva. Kuuntelet ihmisiä, jotka eivät koskaan sanoisi puoliakaan internetissä sanomistaan asioista kasvokkain. Ja jos se käy liian raskaaksi, ota tauko somesta. "

Lue myös: Khloé Kardashianin äänen muuttumista hämmästeltiin - tähti kommentoi keskustelua

Lue myös: Khloé Kardashianin pituutta hämmästeltiin - tähti antoi napakan vastauksen

Lähde: Mirror, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat