Kuva: AOP

Kohujuontaja lyttää esikoisensa saaneen Emily Ratajkowskin - "Noin ei pidellä vauvaa"

08.06.2021 18:45 - Roy Kokkonen

Kohukommenteistaan tunnettu Piers Morgan otti huippumalli Emily Ratajkowskin tähtäimeensä.

Meghan-kohun myötä aamujuontajan pestinsä menettänyt brittijuontaja Piers Morgan, 56, on viime päivinä jatkanut valitsemallaan linjalla. Kovasanaisista kommenteista tunnettu juontaja on muun muassa lytännyt prinssi Harryn ja Meghanin vastasyntyneen tyttären nimen.

Viimeisimpänä Morgan on tuominnut huippumalli Emily Ratajkowskin, 30, taidot äitinä. Ratajkowski julkaisi sunnuntaina kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä esikoisensa kanssa. Morgan kiinnitti huomiota mallin tyyliin pidellä vauvaa.

"Noin ei pidellä vauvaa - eikä miljoonia seuraajiasi pidä kannustaa tekemään perässä. Annan mielelläni neuvoja, jos tarvitset", Morgan twiittasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ratajkowskilla on yli 27 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän poisti kommentoinnin käytöstä julkaisustaan.

Moni Morganin seuraaja oli miehen kanssa samaa mieltä. Osa kuitenkin ihmetteli, miksi Morgan lyttää toistuvasti nuoria naisia. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän tylyttää Ratajkowskia. Aiemmin hän on lytännyt mallin julkaisemia raskauskuvia.

"Piers, tuntuu oudolta, että maalitat nuoria naisia", eräs kirjoitti.

Ratajkowski sai esikoisensa kolme kuukautta sitten yhdessä aviomiehensä, näyttelijä-tuottaja Sebastian Bear-McClardin, 30, kanssa. Morganilla itsellään on neljä lasta.

 Lue myös: Mediapersoona Piers Morgan pilkkaa julkkisten alastomia raskauskuvia - "Tuntuu olevan pakollista"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat