Kuva: AOP

Vin Diesel sai Paul Walkerin tyttäreltä koskettavan kuvan - katso kaunis julkaisu

08.06.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dieselin ystävä ja kollega Paul Walker menehtyi vuonna 2013 auto-onnettomuudessa.

Vuonna 2013 auto-onnettomuudessa menehtyneen Paul Walkerin tytär Meadow, 22, on  erittäin läheinen isänsä hyvän ystävän, näyttelijä Vin Dieselin perheen kanssa.

Nyt Meadow oli toimittanut Dieselille kuvan, jossa mies poseeraa yhdessä Paul Walkerin kanssa. Diesel oli päätänyt jakaa kuvan myös Instagramissa faniensa iloksi

"F9 julkaistaan pian. Meadow Walker lähetti minulle tämän kuvan ja sanoi, että se tekee hänet iloiseksi. Ikuinen veljeys on aina siunaus, jota ei voi sanoilla kuvailla. Toivottavasti teen sinut ylpeäksi", Diesel muun muassa kirjoittaa julkaisun yhteydessä. Walker oli yhdessä Dieselin kanssa Fast & Furious -saagan päätähti.

Fast & Furious 9 -elokuva julkaistaan 30. kesäkuuta ja se jatkaa aikaisempien Fast & Furious -elokuvien tarinaa. Ohjaajaksi on palannut Justin Lin, joka ohjasi sarjan osat 3-6.

Pääosissa nähdään Dieselin lisäksi muun muassa Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren sekä Charlize Theron

Näet Dieselin Instagram-julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Edesmenneen Paul Walkerin tyttären tekemä julkaisu sulatti sydämet: "Perhe, ikuisesti"

Lue myös: Edesmenneen Hurjapäät-tähti Paul Walkerin tytär teki catwalk-debyyttinsä - katso

Kilpailut

Uusimmat