Kuva: All Over Press

Näyttelijätähti muutti miehensä kanssa yhteen jo ennen kuin tunsi tätä: "Hyppäsimme suhteeseen pää edellä"

09.06.2021 09:15 - Senja Rapila

Tämän Shailene Woodley, 29, ja Aaron Rodgers, 37, kihlautuivat viime vuonna kaikessa hiljaisuudessa. Rakkaustarina alkoi koronapandemian alussa ja eteni nopeasti.

Uutisoimme helmikuussa, että näyttelijä Shailene Woodley, 29, meni yllätyskihloihin palkitun NFL-pelaaja Aaron Rodgersin, 37, kanssa. Rodgers paljasti kihlausuutisen suorassa lähetyksessä, jossa hän vastaanotti jo kolmatta kertaa NFL MVP (Most Valued Player) -palkinnon. Siinä yhteydessä hän kertoi menneensä edellisvuoden aikana kihloihin ja kiitti vielä tulevaa vaimoaan.

Nyt Woodley on puhunut tuoreessa haastattelussa rehellisesti suhteestaan 8 vuotta vanhempaan NFL-pelaajaan. Näyttelijä toteaa, että koronaviruksen aiheuttama poikkeustila vahvisti heidän nopeasti alkanutta ja edennyttä suhdettaan jo heti alussa. Kaksikko muutti lähes heti deittailun alussa yhteen, sillä pandemian aiheuttama poikkeustila vaikeutti tapailua.

- Parisuhde, jossa muutat välittömästi yhteen jonkun kanssa pandemian takia, opetti meille molemmille todella paljon toisistamme lyhyessä ajassa. Muutimme yhteen, koska emme voineet vain hypätä viikonloppuisin lentokoneeseen ja tapailla toisiamme niin, Woodley paljastaa. 

- Hyppäsimme suhteeseen pää edellä ja sen myötä saimme jotkut suhteen vaikeista vaiheista ohi nopeasti.

Woodley uskoo Rodgersin olevan hänen sielunkumppaninsa.

- Minulla on sellainen mielikuva, että olisin tavannut Aaronin missä tahansa tilanteessa, missä tahansa ajassa, koska uskon meidän kuuluvan yhteen.

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren erikoinen väite: Masturbointia pitää opettaa koulussa

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat