Kuva: All Over Press

Alastonkohtaukset seuraavat GoT-tähteä projektista toiseen: 'Luullaan, että olen valmis tekemään mitä tahansa'

09.06.2021 16:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

32-vuotias Nathalie Emmanuel kertoo tuoreessa haastattelussa kuinka häneen on suhtauduttu eri projektien roolituksissa suosikkisarjan päätyttyä.

Hittisarja Game of Thronesissa nähty näyttelijä Nathalie Emmanuel, 32, on kertonut tuoreessa haastattelussa, että alastonkohtaukset sarjassa ovat seuranneet häntä pitkälle työelämässä. Näyttelijän mukaan häneltä kysellään nyt useissa projekteissa sitä, suostuisiko hän paljastamaan ihoa valkokankailla.

- Kun pääsin näyttelemään Game of Thronesiin, suostuin tiettyihin alastonkohtauksiin ja tiettyyn määrään alastomuutta koko sarjassa. Nyt muiden projektien näkökulmasta näyttää siltä, että kun rooli vaatii alastomuutta, olen valmis tekemään mitä tahansa, koska tein sen tuossa yhdessä sarjassa, Emmanuel kertoo haastattelussa harmistuneena.

Hänen mukaansa tuottajat ovat haastaneet häntä paljon roolituksissa sen jälkeen kun hän jätti Game of Thronesin taakseen. Emmanuel ei kuitenkaan jousta omista periaatteistaan, vaan suostuu vain tiettyyn määrään alastomuutta projekteissa ja tuo sen selkeästi ilmi.

- He sanovat, että rooli vaatii tätä (alastomuutta). Siihen sanon, että se on ihan okei jos rooli vaatii sitä, mutta en halua tehdä noin paljastavaa kohtausta. Voin kuitenkin tehdä tämän verran, jos se on tarpeen juuri tätä roolia varten.

(kuva: AOP)

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Game of Thronesiin haluttiin yksi rakkaustarina enemmän, näyttelijä kieltäytyi: "En v*ttu tee sitä"

Lue myös: Miesnäyttelijä kommentoi Game of Thrones -tähden ulkonäköä - Emilia Clarke pisti jauhot suuhun

Lähde: US Magazine

Kilpailut

Uusimmat