Kuva: AOP

Kim Kardashiania syytettiin vartalon muokkaamisesta - alusvaateyritys kiistää väitteet

09.06.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashianin Skims-yrityksen julkaisema mainosvideo oli levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa. Yritys tyrmää väitteet muokkaamisesta.

Kim Kardashianista, 40, oli levinnyt video, jossa tähti mainostaa omaa Skims-alusvaatemerkkiään. Brändin ansiosta Kardashin oli tänä vuonna noussut rikkaimmaksi Kardashian-Jenner-klaanin jäseneksi.

Kyseinen mainosvideo oli levinnyt erikoisesta syystä sosiaalisessa mediassa. Muun muassa popcation-niminen Instagram-sivu väittää, kuinka selvästi videolla näkyy se, että Kardashian on käyttänyt siinä lantiota kaventavaa filtteriä. Kun Kardashian hivelee sormellaan lantiota, venyy hänen sormensa luonnottoman näköiseksi. Sama video sai huomiota myös TikTok-palvelussa.

"Kim Kardashian jäi kiinni kehon muokkaamisesta filtterillä hänen uudessa mainoksessaan", julkaisutekstissä kirjoitetaan.

Video oli saanut nopeasti huiman määrän katselukertoja sekä paljon kommentteja.

"Nyt jäi Kim rysän päältä kiinni"

"Hänen sormensa kuoli hetkeksi"

"Todiste siitä, kuinka sosiaalinen media on pelkkää valetta"

Skimsin henkilökunta oli kuitenkin tyrmännyt väitteet muokkaamisesta.

"Kyseessä on videolaatuun vaikuttava virhe, joka oli tullut mainokseen latausprosessin aikana. Kun huomasimme virheen, latasimme oikean version virheellisen tilalle. Pyydämme anteeksi mahdollisesta haitasta, jota tämä on aiheuttanut Kimille ja asiakkaille", tiedotteessa kerrottiin.

Näet kohutun videon alta tai tästä.

Lue myös: Kim Kardashian on nyt rikkain Kardashian-klaanin jäsen - nousi siskonsa ohi

Lue myös: Kylie Jenner, 21, on maailman nuorin miljardööri - katso sijoitus rikkaimpien listalla

Lähde: The Blast, Mirror

Kilpailut

Uusimmat