Kuva: AOP

Naya Riveran isä kertoo viimeisestä puhelusta tyttärensä kanssa: "Tuli pahat aavistukset"

10.06.2021 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

"Sanoin hänelle, että älä mene uimaan", isä muistelee.

Glee-tähti Naya Rivera menehtyi viime heinäkuussa. Nainen löydettiin hukkuneena Piru-järvestä Kaliforniasta, missä hän oli ollut veneilemässä yhdessä tuolloin 4-vuotiaan lapsensa kanssa. Riveran poika kertoi tuolloin viranomaisille, että hänen äitinsä oli mennyt uimaan muttei päässyt nousemaan takaisin veneeseen. Rivera oli kuollessaan 33-vuotias.

Riveran isä George Rivera on nyt kertonut People-lehdelle viimeisestä FaceTime-puhelustaan tyttärensä kanssa. Nainen oli tuolloin jo veneilemässä poikansa kanssa ja suunnitteli uimaan menemistä. Kuullessaan, että veneessä ei ole ankkuria, isä tajusi uimaan menemisen olevan huono idea.

- Näin, miten tuuli puhalsi ja vatsassani alkoi vääntää. Sanoin hänelle monta kertaa, että ”älä mene uimaan, koska vene ajautuu kauemmas, kun olet vedessä”, George Rivera sanoo.

Puhelu kesti noin kolme minuuttia ennen kuin se katkesi.

- Se oli sydäntäsärkevää. Minulle tuli siitä pahat aavistukset, isä muistelee.

Kaksikko puhui puhelimessa 8. heinäkuuta, ja seuraavana päivänä Riveran uutisoitiin kadonneen. Riveran ruumis löydettiin viisi päivää katoamisilmoituksen jälkeen.

Suru on edelleen jatkuvasti läsnä George Riveran elämässä.

- Vielä näin vuosi jälkeenpäin kaikki menee aika lailla tuskan sumussa. Asiat alkavat pikkuhiljaa muuttua selkeämmiksi, mutta en tiedä, saanko koskaan tälle mitään sulkeumaa. Kaipaan häntä joka päivä.

Lue myös: Glee-tähdiltä koskettava kunnianosoitus menehtyneelle Naya Riveralle - Lea Michele ei osallistu

Lue myös: Naya Riveran siskon ja ex-miehen lämpimät välit aiheuttivat kohun - kommentoivat nyt

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat