Kuva: All Over Press

Naya Riveran siskon ja ex-miehen lämpimät välit aiheuttivat kohun - kommentoivat nyt

30.09.2020 22:15 - Senja Rapila

Ryan Dorsey ja Naya Riveran sisko ovat muuttaneet saman katon alle huolehtiakseen Joseysta, 5.

Edesmenneen Naya Riveran entinen aviomies Ryan Dorsey, 37, on joutunut ikävän huomion keskelle. Amerikkalaislähteiden mukaan Naya Riveran sisko Nickayla Rivera ja Dorsey ovat selkeästi lähentyneet suruaikana, kun he ovat yhdessä huolehtineet ex-avioparin lapsesta Joseysta, 5.

Vastikään uutisoitiin, että Nickayla on muuttanut Dorseyn luokse auttaakseen tätä Joseyn kasvatuksessa. Malli kertoi sosiaalisessa mediassa seuraajilleen, että tällä hetkellä kaikista tärkeintä hänen elämässään on perhe.

Kaksikon läheiset välit ovat kuohuttaneet sosiaalisessa mediassa. Monet uskovat, että suhteessa on kyse muustakin kuin käytännöllisyydestä. Myös se, että Dorsey ja Nickayla on nähty kävelevän käsi kädessä, on aiheuttanut närkästystä.

Dorsey on nyt kommentoinut vihapuhetta Instagramissa julkaisemallaan videolla.

- En voi uskoa, että tämä on totta ja että edes kommentoin tätä huuhaata, Ryan Dorsey aloittaa.

Hän kertoo, että kärsii vielä itsekin entisen vaimonsa menetyksestä. Mutta eniten häntä surettaa se, että Josey joutuu kasvamaan ilman äitiä.

- Painoni on pudonnut kymmenisen kiloa, en pysty nukkumaan, olen surullinen päivittäin, herään, menen nukkumaan surullisena ja tuijottelen kattoa tai seiniä. 

Dorsey kertoo videolla, kuinka joutui selittämään pienelle pojalle, että äiti on nyt enkeli, eikä hän ole tulossa enää takaisin. Hautajaisissa hän yritti puolestaan kertoa, mitä hautajaiset tarkoittavat.

- Sitten hän kysyi minulta, että voisiko Nicki muuttaa meille asumaan. Hän sanoi, että haluaa Nickin asuvan meillä ikuisesti, koska hän on nyt lähin äitiä vastaava henkilö. Tässä tarvitsee kaiken avun, mitä voi vain saada. Varsinkin sinkkuvanhempana, kun navigoi tämän katastrofin keskellä päivittäin lapsen kanssa.

- Vaikkakin tilanne on väliaikainen, eikä ikuinen. Mutta kun Josey on joutunut käymään läpi sen helvetin, niin miten häneltä voisi kieltää tällaisen pyynnön.

Lähde: E! Online

Lue myös: Menehtyneen Naya Riveran lapsen isä rikkoi hiljaisuuden: "Pala sinusta kulkee aina kanssamme"

Lue myös: Naya Riveran Glee-vastanäyttelijä jakoi koskettavan päivityksen: "Opin sinulta, miten olla ystävä"

Lue myös: Kohupersoonan karu väite Naya Riveran kuolemasta sai seuraajat tulistumaan: "Osoita kunnioitusta!"

Kilpailut

Uusimmat