Kuva: AOP

Kendall Jennerillä tiukka ehto Kardashianit-ohjelmassa - tuotantotiimi kunnioitti loppuun asti

15.06.2021 12:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kendall Jenner ei ole halunnut tuoda rakkauselämäänsä esille suositussa reality-ohjelmassa.

Huippumalli Kendall Jenner, 25, on viettänyt koko lapsuutensa julkisuuden valokeilassa, sillä hän kuuluu suosittuun Kardashianien perheeseen. Kardashianeilla on oma, miljoonayleisön vetävä televisio-ohjelma Keeping Up with the Kardashians eli suomeksi Kardashianit, jota on kuvattu jo 20 tuotantokautta neljäntoista vuoden aikana. Nyt sarja on tulossa päätökseen, sillä kohuperhe ei halua enää jatkaa sen kuvaamista.

Tuoreessa haastattelussa Kardashianit-sarjan tuottaja kertoo, että Jennerillä on ollut yksi suuri ehto siihen, että hänet ollaan nähty vielä täysi-ikäisenä suositussa reality-ohjelmassa. Kertoman mukaan Jenner on halunnut pitää visusti oman rakkauselämänsä piilossa katsojilta.

- Kendallilla on aina ollut yksi sääntö. Hänestä on tuntunut siltä, että parisuhteen on pitänyt kestää vähintään vuoden ajan ennen kuin hän tuo ketään ohjelmaan, tuottaja paljastaa haastattelussa.

- Tämä sen vuoksi, koska hän ei aina tiedä mitkä ihmisten aikomukset ovat. Sen vuoksi olemme pitäneet hänen rakkauselämänsä poissa ohjelmasta. 

Tällä hetkellä Kendall Jenner seurustelee yhdysvaltalaisen koripalloilija Devin Bookerin, 24, kanssa. Pari on viihtynyt yhdessä jo viime kesästä lähtien.

Lue myös: Kim Kardashian paljasti vihdoin todellisen syyn avioeroon Kanye Westista

Lue myös: Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen Connor-poika ei paistattele julkisuudessa - katso miltä hän näyttää nykyään

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi kuvan kotinsa uudesta sisustuksesta, fanit ihmeissään: "Antaa hullujenhuone-vibat"

Lue myös: Koira puri Ewan McGregorin tytärtä kasvoihin, kiidätettiin ensiapuun - saapui sieltä suoraan punaiselle matolle

Lähde: E! Online

Uusimmat