Kuva: AOP

Kim Kardashian paljasti vihdoin todellisen syyn avioeroon Kanye Westista

11.06.2021 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kim Kardashian paljasti vihdoin, mikä johti hänen ja rap-artisti Kanye Westin avioeroon

Kim Kardashian, 40, paljasti Keeping Up with the Kardashians -finaalijaksossa todellisen syyn avioeroon entisestä miehestään, rap-artisti Kanye Westista, 44. 

Jaksossa Kardashian kertoo äidilleen Kris Jennerille, 65, että seitsemän vuotta kestänyt avioliitto oli tuhoon tuomittu ja Kardashian etsi todellista onnellisuutta. 

- Haluan vain täyttä onnellisuutta. Tietenkin tiedän, että pelkkä ihanuus ei ole todellisuutta, mutta jos saisin sitä ennemminkin valtaosan ajasta, se olisi kaikki mitä haluan, Kardashian kertoo.

Kardashian myöntää, että luuli pitkään pystyvänsä elämään sen kanssa, että West matkusti maasta toiseen ja vietti pitkiä aikoja erossa perheestään. Saavuttaessaan 40 vuoden rajapyykin Kardashian alkoi kuitenkin ajatella, ettei hän halua sellaista aviomiestä.

- Mihin se minut viekään, haluan vain aidon onnellisuuteni. Joten sen kanssa työskentelen, selvitän miten päästä sinne. Minusta tuntuu, että olen työskennellyt niin kovasti elämässä saavuttaakseni ne asiat, joita olen halunnut. Odotukseni täyttyivät ja saavutin 10 kertaa enemmän, kuin uskoin olevan edes mahdollista, mutta minulla ei ole ihmistä, jonka kanssa jakaa se, Kardashian jatkaa.

Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014 ja hakivat avioeroa helmikuussa 2021. Heillä on neljä yhteistä lasta, North West, 7, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2. Aiemmin tällä viikolla kerroimme Westin tapailevan uutta kumppania, pääset lukemaan jutun täältä.

Lue myös: Kim Kardashian onnitteli ex-miestään sanoilla, jotka saivat ihmiset innostumaan: "Palatkaa yhteen"

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi ennennäkemättömän perhepotretin - katso lumoava kuva

Lue myös: Kim Kardashianin nimikirjoitus herättää kysymyksiä - vastaeronnut tähti sai fanin hämilleen

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat